BBC komt met de trailer van Peaky Blinders seizoen 6

Een heerlijk begin van het nieuwe jaar voor de Peaky Blinders-fans onder ons. Eindelijk is de trailer van seizoen 6 te zien. Als nieuwjaarscadeau dropte de BBC de eerste officiële trailer van het laatste seizoen van deze serie. De fans zijn benieuwd naar de releasedatum van dit allerlaatste seizoen en de Peaky Blinders-film die verwacht wordt. Deze moet helaas nog even op zich laten wachten.

We kunnen er helaas niet omheen, want ook de serie Peaky Blinders had last van de huidige situatie in de wereld. De productie kwam tijdig stil te liggen waardoor de fans nog langer moesten wachten op seizoen 6. Nu is de trailer eindelijk daar. De regisseur Anthony Byrne laat al het een en ander los over dit laatste seizoen. Hij vertelt dat het seizoen met de scene zal beginnen waar seizoen 5 eindigde. We kunnen dus een spetterend begin (en einde) verwachten.

 

Wat zal Thomas Shelby in het laatste seizoen doen?

De nieuwe trailer geeft de verhaallijn van dit laatste seizoen weg. Het lijkt erop dat bijna elke geest uit Tommy’s verleden terugkeert om hem het leven zuur te maken. De trailer geeft niet veel weg, maar het laat wel zien dat het de moeite waard is om te kijken. Voor de Peaky Blinders fans onder ons: lang wachten hoeft niet meer. De releasedatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar dit zal niet lang meer duren. De regisseur van de serie heeft al eerder een Instagrampost geplaatst waarin hij een hint geeft naar de releasedatum van seizoen 6.