Maak kennis met Baywatch-actrice Donna D’Errico

Donna D’Errico is vooral bekend van haar hoofdrol in de Amerikaanse serie Baywatch. Deze rol nam zijn gedurende drie seizoenen lang op zich en zij was een van de knapste Baywatch-actrices in het rode badpak. Haar optreden zorgde ervoor dat zij ze zich in de kijker wist te spelen en ze weet op 54-jarige leeftijd nog altijd indruk te maken. Op Instagram deelt ze dan ook regelmatig foto’s in het welbekende rode badpak of lingerie. Nu is het weer raak. De voormalig Baywatch-actrice wenst haar fans namelijk fijne feestdagen in héél schaars geklede outfit en – eerlijk is eerlijk – daar krijgen wij het best warm van.

 

Natuurlijk is de kans groot dat Donna D’Errico het een en ander aan zichzelf heeft laten doen, maar zichtbaar is het in ieder geval niet. Zo is de voormalig Baywatch-actrice deels voorzien van de juiste genen en weet zij op haar 54e nog altijd in positieve zin aandacht te trekken. Ze heeft inmiddels 1.3 miljoen volgers op Instagram weten te verzamelen, die allemaal kunnen aanschouwen hoe fit ze is. Nu showt ze dat ook weer geheel in eigen stijl, want met deze héél schaars geklede outfit wenst de voormalig Baywatch-actrice haar volgers fijne feestdagen en dat is zeker geen straf zo na de kerstdagen. Hieronder is het prachtplaatje van de actrice te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna D’Errico (@donnaderrico)

Voormalig Baywatch-actrice ontving de Award voor Activist of the Year

Ondanks dat de actrice nog steeds mooie plaatjes van zichzelf kan schieten, is kans dat we haar ooit nog terug gaan zien op het witte doek erg klein. Daarnaast houdt Donna D’Errico zich wel bezig met belangrijke zaken in de wereld. Zo werkt zij als dierenactivist en heeft zij een aantal jaar geleden de Award voor Activist of the Year mogen ontvangen. Ontzettend knap en het perfecte boegbeeld van the beauty and the brains.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna D’Errico (@donnaderrico)