De gave motorhelmen worden gemaakt door een Indonesische artiest. Toch blijft de beste man niet alleen bij het maken van de Batman helm, want hij heeft nog veel meer in petto.

Batman motorhelm

Een Etsy-ambachtsman vond dat het hoog tijd om de motorhelmen van tegenwoordig een flinke make-over te geven. Met deze helm heb je eigenlijk alleen nog Batmobiel nodig en je bent helemaal het mannetje. Naast de Batman helm worden er ook nog Deadpool of Black Panther helmen gemaakt, dus de keuze is aan jou.

De motorhelm is een kwalitatief goede helm, dus je hebt echt geen dun stukje plastic op je hoofd. Het is een namelijk gemaakt door een professional van hoge kwaliteit glasvezel. Er is zelfs een LED verlichting ingebouwd aan de zijkanten van de helm die je kan aanpassen naar je eigen smaak.

motorhelmen

We hebben al laten vallen dat er ook motorhelmen van andere superhelden beschikbaar zijn. Zo is er ook een Predator-helm compleet met dreadlocks gemaakt. Ook deze kan je laten maken in verschillende kleuren, soorten en maten.

Motorhelmen

Natuurlijk is een superheld-motorhelm wel erg uitgesproken, dus mocht je ooit nog een geweldig idee hebben, dan heb je geluk. De ontwerper accepteert namelijk ook verzoekjes. Je kan zelf een schets of tekening maken van jouw droomhelm en de beste man gaat aan de slag. Het zal vervolgens wel even voordat je hem in huis hebt. Het kost de ontwerper zo’n 3 weken om de helm te maken en vervolgens nog 2 à 3 weken tot de helm op je deurmat ligt. Wij zouden wel even willen wachten als je daarna met een gepersonaliseerde motorhelm door de straten kan scheuren.

Batman motorhelmen

De prijs van de Batman helm bedraagt zo’n 274 euro. Hij is nog te koop in verschillende maten, dus maak je daar maar geen zorgen om. Mocht jouw maat er toch niet tussen zitten, dan kan je natuurlijk altijd nog een ander verzoek indienen.