De verhaallijn van Barry

Barry heeft een carrièreswitch gemaakt van marinier naar een goedkope huurmoordenaar uit het Middenwesten. Eenzaam en ongelukkig reist hij naar Los Angeles voor een klus. Daar belandt hij echter in het theatercircuit. Er is geen gulden middenweg tussen de wereld van een huurmoordenaar en die van een artiest en Barry dient een keuze te maken. Deze struggle levert veel humoristische momenten op.

Bekijk de YouTube-video hieronder voor de trailer van Barry:

 

De cast van de serie

De cast van deze serie is zo indrukwekkend samengesteld dat de complexe personages sterk tot leven gebracht worden. In de hoofdrol schittert Bill Hader als Barry Berkman, een huurmoordenaar met acteerambities. Hader, bekend van zijn komische werk op “Saturday Night Live” en zijn rol in films als “Superbad” en “Trainwreck”, vertolkt deze rol als geen ander. Sarah Goldberg, die eerder te zien was in “Hindsight” en “The Dark Knight Rises”, voegt diepgang toe aan de serie als Sally Reed, een aspirant-actrice en liefdesbelang van Barry. De chemie tussen Hader en Goldberg is te zien in vrijwel iedere aflevering van de serie. Samen vormen zij het hart van “Barry”, waarbij ze de kijkers meenemen op een rollercoaster van donkere humor en dramatische wendingen.

barry goede serie aanrader hbo max

Reviews van IMDb en Rotten Tomatoes

In totaal heeft deze serie op HBO Max vier seizoenen met allemaal acht afleveringen. Heb jij dus een abonnement op de streamingdienst, dan ben jij voorlopig wel even zoet.

Dat deze serie goed in de smaak valt, is een understatement. Zo krijgt Barry van IMDb een 8.4/10 sterren. Een waanzinnig cijfer. Ook op Rotten Tomatoes geven de cijfers aan hoe goed deze serie wel niet in de smaak valt. Zo mag deze serie zichzelf een echte topper noemen: Barry krijgt een Average Tomatometer van 98% en een Avarage Audience Score liefst 89%.

Maar wat zegt de normale kijker nou over deze serie? Wij doken op Twitter om een aantal reacties van kijkers van HBO Max in beeld te brengen. Deze vind je hieronder: