1. Een stofzuiger

Gaat alles in je relatie de laatste tijd eigenlijk heel erg goed? Dan is de volgende feestelijke gelegenheid dé perfecte tijd om de boel eens flink te verzieken. Om dit te doen, kun je heel goed een stofzuiger als cadeau geven. Ga voor een ultramoderne, snoerloze versie en wikkel het geheel in een mooie verpakking. Plaats het cadeau strategisch in de woonkamer, als een subtiele suggestie dat het stof tussen jullie wel een enige schoonmaakbeurt kan gebruiken. Wat ook nog leuk is om toe te voegen, is een mooie romantische kaart met de tekst: “Omdat niks zo fijn is als een opgeruimd hart, en huis.” Als ze dan thuiskomt van het werk moet je niks over de verrassing zeggen, maar door de woonkamer rondlopen en als subtiele hint over verschillende oppervlakken wrijven en het stof van je vingers blazen. Op deze manier is het meteen duidelijk dat ze haar nieuwe cadeau meteen kan uitproberen.

2. Een nieuwe pannenset

Als je van plan bent om de spanning in huis tot een geheel nieuw kookpunt te brengen, is een nieuw pannenset het perfecte cadeau. Kies voor een mooi glimmende, roestvrijstalen pannenset en zet het pontificaal op het aanrecht. Als je het cadeau nog specialer wilt maken, kun je ook nog alle oude pannen opbergen of zelfs wegdoen. Zo kan ze de nieuwe pannen meteen gebruiken zodra ze thuis komt van haar werk. Want ja, wie wil er nou niet koken na een lange werkdag? Een slecht cadeau voor een vrouw? Jazeker.

slechte cadeaus voor vrouwen

3. Dieetgerelateerde cadeaus

Als je op zoek bent naar een subtiele manier om de vonk uit je relatie te halen, overweeg dan absoluut een dieet-gerelateerd cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid kookboek met ‘gezonde’ recepten die net zo smakelijk zijn als een bord met karton. En waarom zou je het inpakken? Maak het nog extra speciaal door het nonchalant op het aanrecht te leggen, specifiek wanneer ze al aan het koken is met een bijpassende post-it met: ‘voor als je je ooit eens verveelt’. Deze subtiele, stille hint zal ze vast enorm waarderen…

4. Antirimpelcrème

Voor een andere subtiele manier om je liefde te uiten, kun je altijd een potje antirimpelcrème als cadeau geven. Kies er dan specifiek één die belooft de tijd te kunnen terugdraaien. Als je nog iets speciaals wilt toevoegen, kun je altijd overwegen om er nog een romantisch briefje naast te leggen met een tekstje als: “voor de dagen dat je wat jeugdigheid kan gebruiken”. Dit cadeau is niet alleen een attent statement, maar ook een subtiele hint dat het leven onverschrokken voortschrijdt.

5. Een weegschaal

Als je tóch uit bent op ruzie, kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor een gloednieuwe weegschaal. Bijvoorbeeld zo’n mooie digitale, het liefst eentje waar geluid uit komt als je een bepaald gewicht hebt overschreden. Je hoeft het dan niet in te pakken want het is veel leuker om het meteen naast haar kant van het bed op de grond te zetten. Naast dat het natuurlijk een heel fijn cadeau is, is het ook nog eens een heel praktisch cadeau, want je kunt het dan meteen meenemen naar je nieuwe huis.

 

Nu je weet welke cadeaus voor vrouwen een heel slechte keuze zijn, ben je vast op zoek naar wat je haar wel moet geven? Lees dan over de volgende kerstcadeaus voor je vrouw