Ideale refurbished laptop voor tijdens het werk of op school

Deze refurbished laptop beschikt over 8 GB werkgeheugen en een snelle 128 GB SSD. Je kan bovendien met gemak schakelen tussen al je favoriete apps. Of je nu aan het werk bent, studeert, of gewoon een beetje wilt surfen op het internet, deze laptop heeft alles wat je nodig hebt.

Tot zover de dingen die je op de meeste laptops wel zou moeten kunnen. Iets wat wel wat minder vaak voorkomt, is dat deze laptop van HP een touchscreen heeft. Is het nog iets makkelijker om te gebruiken en is het ook gelijk een stuk interactiever.

Bespaar op de kosten door de Action

We snappen dat niet iedereen zich een nieuwe laptop kan veroorloven en bij de Action snappen ze dat ook. Daarom bespaar je flink op de prijs zonder in te leveren op kwaliteit. Met de refurbished HP Elitebook 740.

Refurbished is een bekende term voor producten die na gebruik gecontroleerd en gerepareerd worden, waarna ze weer in de verkoop gaan. Hoewel de laptop al gebruikt is, mag je het niet verwarren met tweedehands. Wanneer iets tweedehands is, kan je alsnog voor onaangename verrassingen komen te staan. Die zijn namelijk niet nagekeken en bieden dus ook geen garantie dat ze nog goed werken.

hp-laptop action

De HP-laptop te koop bij de Action

De HP EliteBook wordt gezien als luxere versie van de ProBook. De specificaties zijn vaak net wat beter, zo is de behuizing net wat luxer en het toetsenbord bevat bijvoorbeeld een lichtgevende optie. De HP EliteBook wordt vaak aangeraden als je net wat meer rekenkracht nodig hebt of het fijn vindt om op een wat luxere laptop te werken.

laptop action

De Action verkoopt de HP-laptop voor slechts € 299,- en wordt geleverd met een garantietermijn van 1 jaar op de hardware. Hierbij geldt wel een uitzondering op externe invloeden van buitenaf. Let er wel bij op dat je de laptop alleen online kan bestellen en dat er nog € 5,99 aan bezorgkosten bij komen. De gadget wordt binnen drie tot vijf werkdagen bij je thuisbezorgd. Bekijk de website van de Action voor meer informatie en om de laptop te bestellen.