Maak kennis met De Bachelor-deelneemster Caitlin van Moorsel

De bloedmooie Bachelor-deelneemster Caitlin van Moorsel woont momenteel in onze hoofdstad, Amsterdam. De 31-jarige brunette is een echte doorzetter, want als ze ergens voor gaat, dan geeft ze volle 100%. Dat is terug te zien aan haar opleiding. Ze heeft haar Bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam behaald met een 9. Een vrouw met beauty and the brains dus!

Toch wist ze dat haar hart sneller ging kloppen van evenementen. Tijdens haar minor Ondernemerschap is ze voor zichzelf aan de slag gegaan in de evenementenbranche. Uiteindelijk heeft ze de stap gemaakt om bij een evenementenbureau te werken, waar ze op dit moment werkt ze als Eventmanager is. In haar vrije tijd gaat haar passie voor haar werk gewoon door. Ze organiseert namelijk ook als vrijwilliger events, zoals Race of the Classics.

Haar familie en vrienden genieten vaak van de etentjes die Caitlin organiseert, waarbij ze ook nog de chef van de avond is. Je kan zeker zeggen dat ze een gezelschapsmens is, en dat niet alleen. Deze dare devil houdt echt van avonturen. Het liefst gaat ze alleen met haar backpack op reis zonder plan. Zo is ze al naar prachtig bestemming als Indonesië, Oostenrijk, Thailand geweest. Je zou denken dat deze geweldige vrouw absoluut niet kan stil zitten, maar heel soms kan ze lekker op de bank vertoeven met een lekker glas wijn en een spannende psychologische thriller.

caitlin van moorsel de bachelor

Tijdens haar deelname aan De Bachelor weet ze zeker dat haar vastberadenheid goed van pas komt. Ze zal De Bachelors Paul en Rien zeker aan het lachen maken met haar scherpe humor. Net als alle vrouwelijke deelneemsters van de Bachelor 2024 is ze op zoek naar de liefde. Als je meer wilt zien van de prachtige Bachelor-deelneemster Caitlin van Moorsel, neem dan een kijkje op haar Instagram (welke helaas privé is) en kijk de afleveringen van De Bachelor. Sinds 7 maart is er elke donderdag een gloednieuwe aflevering van het programma te zien op Videoland.