Het ideale kerstcadeau van BACARDÍ

Natuurlijk kennen we het merk van de heerlijke drank, maar het verhaal achter het Caribische BACARDÍ is véél meer dan dat. De woorden muziek, dans en feesten met je dierbaren staan hoog in het vaandel; en dat is niet onopgemerkt gebleven.

Dat komt andere door samen te werken met ondernemers die het merk nét iets meer glans kan geven. Zo hebben ze deze keer samengewerkt met de wereldberoemde designer van meubels: Hugh Miller.

De keuze voor een bekende meubelmaker is gebaseerd op de rijke geschiedenis van het merk én het productieproces van hun premium rum. Sommige rums worden namelijk meer dan tien jaar lang gerijpt in eikenhouten vaten. Samen met Hugh Miller zijn ze gaan kijken hoe ze een bijzonder meubelstuk kunnen maken van hun oude rumvaten, die bij elk interieur past en je woning nét die extra touch geeft met het unieke DNA van BACARDÍ. En dat is ze meer dan gelukt.

cocktailbar van bacardi

Een platenspeler én dranktafel

Hugh Miller en BACARDÍ hebben samen een prachtig meubel gemaakt waar een platenspeler is ingebouwd. En niet zomaar een platenspeler, maar de Fluance RT80 Vinyl Turntable. Deze platenspeler staat bekend om een prachtig geluid en laat je LP’s het beste tot hun recht komen. En wil een van je vrienden een nummer horen, maar heb je die niet op LP? Geen punt. Het meubel heeft namelijk ook een krachtige 50-watt Bluetooth speaker waar je je telefoon aan kan koppelen. Zo speel je nummers van over de hele wereld, gewoon op je eigen platenspeler dranktafel.

Voor het meubel is alles uit de kast gehaald. Tijdens de productie hebben ze namelijk eikenhout gebruikt. Ze hebben voor dit soort hout gekozen aangezien de rumvaten van het merk ook gemaakt zijn van eikenhout. Het pronkstuk heeft hierdoor de échte BACARDÍ-look. Warm, sfeervol én Caribisch.

Bacardi Record Console

Daarnaast is er rekening gehouden met de flessen Bacardi die je in een handomdraai kan pakken, bijvoorbeeld je fles BACARDÍ Premium rum. Én er is een houten constructie gemaakt waar je LP’s prachtig in kunnen worden gezet.

De designer van dit meubel, Hugh Miller, is één van de beste meubel designers ter wereld. The Times heeft zijn werk zelfs ‘museumwaardig’ genoemd. Dat zegt natuurlijk heel veel over de kwaliteit én het design van zijn prachtige werk.

Bacardi Record Console

Win deze BACARDÍ cocktailbar

Een cocktailbar mét een fles exclusieve BACARDÍ Gran Reserva Diez winnen? Dat kan nu bij MAN MAN. Het meubel, met een waarde van 2.000 euro, mogen wij aan één van jullie weggeven en misschien ben jij wel de gelukkige die wij blij mogen maken met dit prachtige meubelstuk.

Wil je hem winnen? Mail jouw favoriete BACARDÍ-moment naar redactie@man-man.nl. En wellicht is dit prachtige stuk dan binnenkort van jou.

(Bij aanmelden geef je toestemming om de MAN MAN-nieuwsbrief te ontvangen)