BACARDÍ heeft meer dan 156 jaar aan geschiedenis en erfgoed. Voor het familiebedrijf is rum dan ook meer dan alleen business, het is persoonlijk, gezien de familienaam trots prijkt op elke fles. Zoals geïllustreerd door generaties van deskundig vakmanschap en authenticiteit, heeft BACARDÍ alle ingrediënten, diepe geschiedenis en erfgoed om de leider te zijn in de premium rum categorie en ook nu zetten zij zichzelf weer op de kaart met deze nieuwe variant.

ANEJO CUATRO MAN MAN

 

BACARDÍ Anejo Cuatro

Deze nieuwe premium rum wordt ongestoord gerijpt in een vat in een tropisch klimaat voor vier jaar en bevat smaken van vanille, geroosterde eik, kruidnagel en honing. Rijpen gaat sneller in warme regio’s, wat betekent dat de rum van BACARDÍ sneller rijpt dan de meeste whisky’s, die meestal worden gerijpt in koudere klimaten. De Añejo Cuatro bevat vaak hetzelfde niveau van diepte en karakter als een whisky die twee of drie keer zo lang gerijpt heeft.

BACARDÍ Cuatro is ontwikkeld in samenwerking met BACARDÍ rums zeer kennisrijke master blenders, ook wel Maestros de Ron, genoemd. Zij maken en bewerken alle producten in het BACARDÍ portfolio. De master blenders van het merk worden zorgvuldig gekozen en getraind onder de begeleiding van zeven ervaren generaties van rum-makers. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we deze veelbelovende rum kunnen drinken.

Cocktails

Waar je normaal gewend bent om ‘gewoon’ een baco te mixen, gaan we met de Anejo Cuatro nog een stap verder. Wij helpen je een handje met de beste cocktails voor deze rum:

Two is a company, three is a crowd, 4 is a party
Voor deze cocktail heb je 50ml BACARDÍ Cuatro Anejo nodig, 100ml ginger ale en twee limoenpartjes. Vul een hoog glas met ijs, pers de limoenpartjes, schenk de rum en top af met ginger ale. Stir and enjoy!

I’ve got a thing 4 you
Voor deze cocktail heb je wederom 50ml BACARDÍ Cuatro Anejo nodig, 100ml Ting Grapefruit soda en twee limoenpartjes. Vul een hoog glas met ijs, pers de limoenpartjes, schenk de rum en top af met de soda.

Heb je de smaak te pakken? Dit zijn andere heerlijke cocktails met maar drie ingrediënten.