De exclusieve auto’s van dj Tiësto

Hoewel de wereldberoemde dj inmiddels de vijftig al is gepasseerd, lijkt er geen afname te ontstaan in de ongekende populariteit van Tiësto. De 53-jarige nuchtere Brabander brak met zijn Innercity optreden in 1999 door bij het grote publiek. Vanaf dat moment timmerde dj Tiësto hard aan zijn carrière met een geslaagde poging Internationaal door te breken. De gepassioneerde artiest wist onder andere een World Music Award for Best DJ, een Grammy Award for Best Remixed Recording, MTV Music Award en een DJ Award For Best International DJ, binnen te slepen en mag zichzelf een plekje veroorloven bij de absolute top.

 

Het succes lijkt Tiësto niet onder stoelen of banken te steken en daar horen de nodige bolides bij. Hoe de garage in zijn luxe appartement in New York, ongetwijfeld zal beschikken over een duur racemonster, verwachten wij dat de oprit van zijn huis in Miami ook rijk is aan een exclusief wagenpark. Hoewel we helaas geen hometour kunnen krijgen, moeten we het doen met de auto’s waarin hij al eerder gespot is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)

Naast het zichzelf van A naar B vervoeren met zijn private jet, trotseert Tiësto de wegen met zijn Bentley Mulsanne van €406.689 euro en een Mercedes-Benz G-Klasse met een prijs vanaf € 186.720 euro. De dj lijkt de vlieguren te willen compenseren met zijn Tesla Model X met een prijs vanaf € 99.990 euro, waarmee hij toch een beetje zijn steentje bijdraagt aan het milieu.

De dj showt dure sportwagens op Instagram

Hoe Tiësto de aandacht van de schijnwerpers weet te stelen achter zijn dj-booth, lijkt zijn populariteit overal bevestigd te worden. De 52-jarige dj heeft op Instagram een bereik van 6,3 miljoen volgers en deelt hierop de gelukkige beelden met zijn vrouw Annika Backes, overweldigende optredens, vakantietripjes en  – om niet te vergeten zijn – dure auto’s. Hoewel we er niet zeker van zijn of Tiësto daadwerkelijk de eigenaar is van deze luxe exemplaren, zijn ze het meer dan waard even voorgesteld aan jou te worden. Bekijk de Lamborghini Urus met een nieuwprijs van €278.844 euro en de Ferrari F8 met een prijs vanaf €295.564 ook nog even hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)

Zijn wij auto’s vergeten toe te voegen aan de verzameling van dj Tiësto? Laat het ons dan weten.