Welke auto’s bezit dj Afrojack?

Afrojack leidt een luxe leven. Zo was hij onder andere in bezit van een enorm landhuis in Leersum. Maar ook zijn wagenpark is om van te smullen. Bekijk hieronder welke auto’s hij allemaal bezit.

Nick van der Wall (zoals Afrojack eigenlijk heet) heeft de dikste wagens ter wereld gereden. Zo was hij in het bezit van een Audi RS6, Lamborghini Aventadors, Rolls-Royce Phantoms, een Ferrari 812 Superfast, een Audi R8 en als klap op de vuurpijl kun je misschien nog zijn Ferrari 458 herinneren, waarmee hij een crash had.

De duurste Ford ooit

Hoewel je bij sportauto’s vaak aan Italiaanse merken denkt, bewijst Ford dat zij ook nog steeds tot de grote jongens behoren. Bijvoorbeeld met deze Ford GT, die Afrojack heeft gekocht met Jeroen van den Berg voor 550.000 euro. Het is hiermee de duurste Ford ooit. Daarvoor krijg je dan een 3,5-liter V6 met 656pk en een topsnelheid van 347 km/u voor terug.

 

Audi RS6 C8

Een auto waarmee hij wellicht eerder de boodschappen gaat doen, maar die alsnog razendsnel is. We hebben het dan over de Audi RS6 C8 van Afrojack. Deze wagen heeft een gigantisch vermogen van 1.0001 pk, terwijl een ‘normale’ C8-generatie maar 600 pk heeft. De topsnelheid ligt op 250 kilometer per uur en binnen 3,6 seconden rijdt Afrojack hiermee 100 km/u.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack)

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Op Instagram is verder te zien hoe dj Afrojack in een heel bijzondere Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse rijdt. Volgeklad met een camoprint en logo’s van onder meer Kappa en Hot Wheels trekt deze auto naast zijn geluid ook visueel direct de aandacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack)