De Rolls-Royce Ghost

Een van de duurste modellen van Rolls-Royce is de Rolls-Royce Ghost. De wagen is heel populair bij beroemdheden. Ook Justin Bieber rijdt graag in deze auto.

Lamborghini Aventador

Hij heeft drie Lamborghini Aventadors, een in blauw, een zilverkleurige en eentje in sky blue. Met 600 pk en bereikt 100 kilometer per uur in 2,9 seconden.

Ferrari 458 Italia

De 458 Italia is de vervanger van de F430 en een Ferrari met een klassiek uiterlijk.

Mercedes Benz G Wagon

Net als bij de Lamborghini Aventador heeft hij maar liefst drie verschillende G-Wagons. Niet vreemd want deze auto’s zijn immens populair bij de allerrijksten op aarde.

Mercedes-Benz SLS Amg.

Een voor zijn doen wat meer bescheiden auto is zijn Mercedes-Benz SLS AMG. Hiervan beschikt hij ‘slechts’ één model.

Fisker Karma 408 Ecosport

Een wat onbekend automerk in deze lijst is zijn auto van Fisker Automotive, Dit Amerikaanse merk bestaat momenteel niet meer en staat bekend om zijn plug-in hybride elektrische voertuigen.

Lamborghini Urus

Je wilt niet altijd in een sportwagen rijden, maar toch een sportief modelletje rijden. Vandaar dat Justin Bieber ook beschikt over een SUV in de vorm van de Lamborghini Urus.

Porsche Cayenne

Nog een SUV van Justin Bieber is zijn Porsche Cayenne. Dit model is al sinds 2003 op de markt. Waarschijnlijk heeft hij een model uit de derde generatie.

Audi R8 met luipaardprint

Een zeer opvallende auto uit zijn collectie is zijn Audi R8. Niet het bijzonderste model uit deze lijst, maar door zijn luipaardprint is het een echte blikvanger geworden.

Range Rover Sport

Justin Bieber heeft gezegd dat hij ooit kinderen wil en met zijn auto’s lijkt hier alvast op voor te bereiden. Zijn Range Rover Sport is alweer zijn derde SUV in deze lijst.

Cadillac Escalade ESV

Als Amerikaan kan je natuurlijk geen autocollectie hebben zonder een Cadillac. Justin Bieber heeft hierbij gekozen voor de Cadillac Escalade.

Cadillac CTS-V

Naast de Escalade ESV beschikt Justin Bieber ook over een Cadillac CTS-V.

Citroën GT

Citroën staat normaal gesproken niet bekend om zijn talloze supercars, maar de Citroën GT is daar een uitzondering op.