De vrouw van de Portugese Cristiano Ronaldo is zelf niet echt het type om haar handje op te houden, maar zoveel als Cristano Ronaldo verdient ze uiteraard niet. Het 28-jarige Argentijnse model is sinds 2017 getrouwd is met C. Ronaldo en er werd zelfs een Netflix documentaire over haar leven gemaakt. Dat leven is overigens niet makkelijk geweest. Ze verloor al op jonge leeftijd haar ouders en heeft zelfs als nanny in Engeland gewerkt. De echte doorbraak kwam voor haar na haar ontmoeting met CR7 en sindsdien is alles voor haar veranderd.

Over haar leven werd een documentaire gemaakt die op Netflix verscheen. De documentaire vertelt wie Georgina eigenlijk is, hoe ze Cristiano Ronaldo ontmoette en hoe haar verleden eruit ziet. Dat betekent in het kort dure privé-jets, exclusieve auto’s, sieraden, kleding, villa’s en zo’n 35,5 miljoen volgers op Instagram. Haar autocollectie is dan ook een om van te watertanden.

Bugatti Veyron -1.9 miljoen dollar

Niks mis mee natuurlijk, zeker niet als je beseft dat dit gelijk de duurste wagen in haar garage is. In 2.7 seconde trekt ze lekker op naar 100 km/u

Bentley Flying Spur – 280.000 dollar

Dat Georgina smaak heeft blijkt wel uit het feit dat ze de trotse bezitter is van een Bentley Flying Spur van maar liefst 280.000 dollar. Natuurlijk is het geen koopje, maar in vergelijking met de Bugatti is het nog vrij bescheiden.

Rolls Royce Culinnan – 350.000 dollar

Een Rolls Royce mag niet ontbreken en de Culinnan is de perfecte aanvulling op wagenpark. De wagen is uiteraard geen snelheidsmonster, maar ze kan er prima mee voor de dag komen.

Mercedes Sprinter Van – 50.000 dollar

Waarschijnlijk heeft de vrouw van Christiano deze Mercedes aangeschaft om de kids naar school te kunnen brengen. Met 50.000 dollar is het de goedkoopste wagen uit haar collectie en waarschijnlijk is dit dan ook de wagen die ze het meest gebruikt.