De jonge middenvelder is gelukkig in Eindhoven

Xavi Simons lijkt het erg naar zijn zin te hebben in Eindhoven, waar hij een fantastisch seizoen draait. PSV wil hem dan ook al te graag in Eindhoven houden. Het 19-jarige talent heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij in de zomer voor een beperkt bedrag terug kan keren naar Paris Saint Germain, maar het lijkt erop dat Simons die keus misschien toch niet gaat maken. Zo heeft de jonge middenvelder kort geleden een peperdure villa gekocht in Brabant. Deze heeft genoeg ruimte voor zijn mooie auto.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons)

De peperdure auto van Xavi Simons

Xavi Simons rijdt in een ontzettend mooie auto, een zwarte BMW X5 om precies te zijn. In een video op het YouTube kanaal van PSV is te zien hoe Simons de auto voor een testritje neemt. “Ik hou van snelle wagens”, zegt Simons in de video. Snelheid is voor de BMW X5 zeker geen probleem. De auto kan namelijk binnen 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van maar liefst 250 km/h. Deze wagen beschikt ook over 625 pk en is daarnaast ook nog een erg stijlvol.

xavi simons auto bmw x5 psv

Deze wagen mag dan ook wel wat kosten. Een nieuwe auto van dit model kost je al gauw zo’n 95.000 euro, zeker geen slechte bolide voor op je negentiende. De rechtspoot heeft deze BMX X5 echter niet zelf gekocht, BMW is namelijk een sponsor van PSV. ‘Ik vind het stuur goed aanvoelen en ook de twee schermen achterin de auto zijn een leuke toevoeging’, zegt Simons over zijn auto.

Dat je als een van de betere spelers van een Nederlandse topclub kan rekenen op een aardig zakcentje, dat verbaast niemand. Lees ook over het salaris van Xavi Simons bij PSV. Dit zullen ze wellicht moeten verhogen om hem in Eindhoven te houden.