Nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside

De presentator van Vandaag Inside is een van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie. Hij heeft het drukker dan ooit en dus is een beetje serieuze wagen wel een absoluut vereiste. Je gaat immers geen kilometers reizen in een wagen waar je half stijf uit moet stappen. Wilfred Genee kan zich met een maandsalaris van zo’n 58.000 euro dan ook een leuke wagen veroorloven. Voor het woon-werkverkeer hoeft hij het overigens niet te doen. Het ritje van Soest naar de Talpa studio’s is nu eenmaal geen wereldreis.

Voor het bedrag wat Genee elke maand kan incasseren moet de vriendelijk ogende presentator wel wat doen. Zo gaat hij vanaf vandaag een nieuw programma presenteren. Samen met Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde gaat hij serieus over voetbal praten. Kortom, het wordt geen kloon van Vandaag Inside waar hij met de bekende gezichten – René van der Gijp en Johan Derksen dus – op ludieke manier de actualiteiten volgt. Niet zelden leidt dat tot spraakmakende televisie.

In welke auto rijdt Wilfred Genee?

Je zal dus niet verwachten dat Genee in een afgetrapte Opel stapt. De presentator heeft duidelijk smaak en rijdt al even rond in zijn Audi e-Tron 50. Het is duidelijk dat Wilfred Genee het milieu een warm hart toedraagt. De volledig zwart uitgevoerde wagen stamt uit 2019 en waarschijnlijk heeft hij voor de in mythoszwart metallic uitgevoerde kleur gekozen zodat het lekker bij zijn haarkleur past.

auto wilfred genee

De Audi e-Tron is natuurlijk niet de zoveelste elektrische wagen. Zo beschikt Genee over een indrukwekkende 313 pk en kan hij doodleuk 190 km/u aantikken zonder problemen. Welke extra’s er in de wagen zitten weten we niet, maar gezien de smaak van de presentator zal hij niet voor het instapmodel hebben gekozen. Met zijn salaris hoeft dat ook niet en kon hij zonder blikken of blozen de prijs van minimaal 77.541 euro aftikken.

Benieuwd waar de andere mannen van Veronica Inside in rijden? Bekijk dan de auto van Johan Derksen.