In welke auto rijdt YouTuber Kalvijn?

Kelvin Boerma – ook wel beter bekend als Kalvijn – is een van de populairste YouTubers van het moment. Hij begon in 2010 al met vloggen. Zijn kanaal heette toen nog de KelVlog.  Later maakte hij samen met medevlogger Peter de Harder filmpjes onder de naam Cinemates. Dit waren video’s waarin ze hun mening gaven over films of ze maakten zelf sketches. Later werkten ze samen met Endemol aan een kanaal genaamd The world of Cinemates, waarin je ook een kijkje achter de schermen kreeg.

Tegenwoordig lijken veel sterren voor een SUV of een crossover te gaan. Dit geldt ook voor Kalvijn. Hij rijdt namelijk een Jeep Compass. Nu is deze auto al wel een tijd op de markt, maar Kalvijn rijdt in het de meest moderne versie waarvan het uiterlijk nog meer bij deze tijd past. De Jeep Compass is een auto met een imposant formaat. De auto heeft een opvallende grille aan de voorkant van de auto. Verder is deze grote bolide voorzien van glimmende 16 stalen velgen, adaptieve remlichten en de elektrisch verstelbare buitenspiegels.

De auto heeft de kracht van 140 paarden en 240 NM en de topsnelheid van deze flinke unit ligt op 192 kilometer per uur.

Kortom: een lekker moderne bak, maar alsnog vrij bescheiden voor een YouTuber van zijn formaat. Vooral als je kijkt naar de auto van Enzo Knol, dan kan je concluderen dat Kalvijn niet per se de blits hoeft te maken met zijn vierwieler.