De auto van Donny Roelvink

Het gaat erg goed met Donny. Zo schreven we eerder al over zijn fraaie lichaamstransformatie. Naast het succes op fysiek gebied gaat het hem blijkbaar ook financieel erg voor de wind. Hij pronkte namelijk met een legergroene Audi A5 die hij aan zijn 389.000 volgers liet zien op Instagram.

Het is het 2021-model en deze beschikt over een mooi uitgesneden cabine. Bovendien bevat de wagen een Bang & Olufsen geluidssysteem, de online diensten van Audi Connect en het S Line-pakket. Hierin zal hij heerlijk kunnen cruisen met zijn vriendin Janice Blok.

Donny Roelvink maakt wat van het leven

Zoals gezegd staat Donny Roelvink tegenwoordig ook bekend om zijn intensieve fitness-routine. Ooit was hij dun en had hij een gemiddeld postuur, maar inmiddels heeft hij het lichaam van een Griekse god.

Daarvoor heeft hij flink moeten afzien. Zo vertelde hij wat hem motiveert om zo hard aan zichzelf te werken. Als je nog wat motivatie om die kilo’s kwijt te raken dan zal zijn verhaal je hopelijk aanmoedigen dat het zeker mogelijk is:

“Elke dag ben ik in de gym te vinden, omdat ik me nooit meer wil voelen als op de eerste foto. Deze reis heeft mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker gemaakt. Vroeger was ik niet de allerslimste en voelde ik mezelf talentloos. Al die frustratie kwam er tijdens het trainen uit en hierdoor kwam ik achter mijn talent: doorzettingsvermogen. Ik ben er nooit meer mee gestopt. Ik ging er beter uitzien, er kwamen mogelijkheden op mijn pad en ik kwam daardoor op mooie plekken terecht. Mijn leven had weer kleur.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DONNY ROELVINK (@donnyroelvink)