Audi Q8

Audi’s SUV-coupé is 4,99 meter lang, 2,00 meter breed en 1,71 meter hoog. Daarmee is hij korter, breder en lager dan de Q7. Zijn wielbasis van bijna 3,00 meter staat garant voor een interieur dat ruimer is dan die van zijn directe concurrenten, vooral in de lengte en wat hoofdruimte betreft. Achterin biedt de Audi Q8 plaats aan drie personen. De bank kan in de lengterichting worden verplaatst en in delen worden neergeklapt. Er ontstaat dan een bagageruimte van 1.755 liter groot.

audi q8 man man 06

Zoveel meer dan een auto

Deze auto is voorzien van een quattro-vierwielaandrijving, een 48 volt-systeem van de SUV-coupé gecombineerd met een lithium-ion batterij met startmotor/generator. Daarnaast zorgt het MMI-scherm op de middenconsole voor het ultieme rijgemak. Zo kan het display gebruikt worden voor infotainmentsysteem, als navigatie, verwarming, airconditioning en diverse andere comfortfuncties. Daarbij luistert de Audi naar gesproken vragen en instructies. Zeg tegen de Q8 “Ik heb honger’” en hij zoekt de dichtstbijzijnde restaurants op.

audi q8 mna man 05 audi q8 man man 02 audi q8 man man 03 audi q8 man man 02 audi q8 man man 01 audi Q8 man man audi Q8 man man 00

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste auto’s? De nieuwe Volkswagen Golf 8 R krijgt ruim 400 pk.