De carrière van voetbaltrainer Arne Slot

Arend Martijn ‘Arne’ Slot is geboren op 17 september 1978 in Bergentheim. Hij begon hier met voetballen bij de plaatselijke club. In zijn jeugd werd hij gescout door FC Zwolle, waar hij later ook zijn debuut in het betaald voetbal maakte. Verder heeft hij voor clubs als NAC Breda en Sparta Rotterdam gespeeld, voordat hij weer terugkeerde bij Zwolle.

In 2013 verruilde hij zijn voetbalcarrière voor het trainerschap. In het eerste jaar was hij een jeugdtrainer bij Zwolle, waarna hij assistent-trainer bij SC Cambuur werd. In 2017 stapte hij over naar AZ, waar hij begon onder John van den Brom. Toen John naar FC Utrecht ging werd Arne aangesteld als hoofdtrainer van de club. In 2020 werd hij hier ontslagen omdat hij gesprekken zou hebben gevoerd met Feyenoord. Deze gesprekken gingen blijkbaar heel goed, want kort na zijn ontslag kreeg hij een contract aangeboden van de Rotterdamse club.

Hij verhuurt zijn appartement in Egmond aan Zee

Na zijn overstap naar Feyenoord kocht Arne Slot een villa in Zwolle. Daarnaast heeft hij een appartement in Egmond aan Zee, die hij verhuurt in de weekenden. Je kan met maximaal zes personen verblijven in het appartement met een prachtig uitzicht over de Noordzee.

De woonkamer is voorzien van een hoekbank, relaxstoel en flatscreen tv. Verder is er een gezellige eethoek met vier stoelen en extra krukjes en heeft het openslaande deuren naar het balkon die is gelegen op het westen. Daarnaast is de keuken voorzien van al het denkbare inbouwapparatuur.

In totaal zijn er drie slaapkamers en één luxe badkamer met inloopdouche. Bij aankomst krijg je een digitale parkeervergunning om gratis te kunnen parkeren en twee kaarten voor het Noordhollandse Duinreservaat. Voor een verblijf van drie dagen ben je 422 euro kwijt. Mocht je er langer willen verblijven, dan kan dat. Wel is de prijs hiervan is op aanvraag.

Zie hieronder meer foto’s of check op de website van Bekendeburen.

Appartement van Arne Slot huren

Badkamer appartement Duinslot