Armin van Buuren zet zijn kantoorpand te huur

Armin van Buuren kennen we natuurlijk allemaal als een van de meest bekende en succesvolle dj’s ter wereld. De man zijn vitrine al van heel wat mooie prijzen heeft mogen voorzien waaronder een Dj Award for Best Trance, een Edison Pop-Dance, een Juno Award voor Dance Recording of the year en een 3FM voor beste Artiest Dance, zette onlangs volgens Bekendeburen zijn monumentale pand in het Zuid-Hollandse Leiden te huur.

Het pand staat tegenover het station Leiden Centraal en is naast de 6 parkeerplekken voor personenauto’s ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wil de eigenaar tijdens een lange dag werken zichzelf voorzien van een goede lunch? Dan zijn de verschillende restaurants om de hoek.

Armin van Buuren verhuurt dit monumentale pand

Aan ruimte geen gebrek in de Funda parel uit 1935. Het prachtige pand dat beschikt over de historische details, heeft een oppervlakte van 612 vierkante meter. Het pand dacht zich bevindt in een groene en rustige buurt, waarbij je bij binnenkomst meteen wordt voorgesteld aan de unieke vloer, hoge plafonds en ramen, ruime kamers en prachtige lichtinval.

De huurprijs van het kantoorpand in Leiden

Laat het monumentale kantoorpand in het bruisende Leiden jouw interesse wekken? Het pand beschikt over genoeg ruimte en de nodige kamers voor jou en je collega’s. Het pand beschikt namelijk over een kelder, begane grond, een 1e, 2e én 3e verdieping, een aantal wasruimtes en 6 parkeerplaatsen waar je per parkeerplaats 1500 euro per jaar plus BTW voor betaalt. Het pand is instapklaar en staat met zijn stijlvolle vertrekken en afwerkingsniveau bekend als een ware eyecatcher in de omgeving.

Armin van Buuren verhuurt dit monumentale pand

Zie jij jezelf hier in alle rust werken? Bij de huur van het pand betaal je voor minimaal 5 jaar, waarbij er een prijs van 165 euro per vierkante meter komt kijken. Kies je ervoor het hele pand te huren? Dan zal de koper rekening moeten houden met een huur van bijna 101.000 euro.

Wil jij alle unieke details zien? Neem dan voor meer afbeeldingen een kijkje hieronder of op deze site.

Armin van Buuren verhuurt dit monumentale pand

Armin van Buuren verhuurt dit monumentale pand