Netflix verwijdert twee absolute top filmreeksen

Soms lijkt het alsof er alleen maar dingen bijkomen op Netflix, maar dat is niet waard. Helaas worden soms ook films en series verwijderd. Netflix heeft meestal de rechten voor deze films en series voor een paar jaar gekocht. Worden die niet verlengd, dan kan het zijn dat we midden in een serie aan films afscheid moeten nemen van onze geliefde personages. En die film die al lang op jouw planning stond? Die kan je ook niet meer kijken. Deze twee Netflix filmreeksen moeten we binnenkort helaas gaan missen.

1. The Fast & the Furious films

De eerste film van deze franchise komt alweer uit 2001. De films lijken met elk nieuw deel nog bruter en grootser te worden. Centraal staan altijd de grote autoraces en achtervolgingen die de rode draad voeren in de serie. Grote namen als Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson en Charlize Theron waren al te zien in verschillende delen. Voor nu staat het nieuwste deel in de filmreeks op de planning: F9die oorspronkelijk in 2019 al te zien zou moeten zijn. Op die bioscoopfilm moeten we nog even wachten. Morgen, 31 maart, is de laatste dag je deze filmreeks nog kunt bingen.

 

2. The Godfather films

Door vele mannen worden de 3 films in de The Godfather-trilogie gezien als de beste films die ooit zijn gemaakt. Het is dan ook jammer dat de films samen één van de twee filmreeksen zijn die van Netflix zullen verdwijnen. De machtige maffiafamilies, de familie-eer en de sluwe activiteiten achter gesloten deuren vormden drie delen lang de crème de la crème binnen de filmwereld. Wil jij ze nog een keer kijken? Dan kan dat tot en met morgen (31 maart). Hou jij van klassiekers? Check dan ons overzicht met 10 klassiekers die op Netflix staan voor goede alternatieven.