De carrière van Rick Brandsteder

Rick Brandsteder, nakomeling van zijn vooral bij de oudere generatie nog bekendere vader Ron, werd op 7 april 1984 geboren in Hilversum. Het tv-werk werd hem met de paplepel ingegoten, en hij startte zijn carrière in de spotlights met het presenteren van het jeugdprogramma Kinderrecords bij SBS6 en de Sponsorloterijshow bij Talpa.

Na nog verschillende presentatieklussen voor onder meer Talpa en RTL presenteerde hij vanaf 2016 Temptation Island. Vervolgens presenteerde hij ook nog De Bachelor(ette) namens Videoland. Daarnaast presenteerde hij in 2022 samen met Nicolette Kluijver Expeditie Robinson.

Echter heeft dat succes bij Rick ook een keerzijde. Vorig jaar werd hij opgenomen in een afkickkliniek vanwege een vermeende alcoholverslaving. Gelukkig is dat allemaal achter de rug. ‘Ik heb mezelf weer helemaal teruggevonden. De tijd in de kliniek was de ‘beste move ever’, zo vertelde hij eerder tegen RTL Boulevard.

Rick Brandsteder zet zijn prachtige Amsterdamse appartement in de verkoop

Het is voor de presentator tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven, en dat bezegelt hij met de verkoop van zijn appartement in Amsterdam-Zuid. De woning staat voor een goede € 920.000 te koop. Volgens Bekende Buren kocht Rick het appartement, dat hij een tijdje had verhuurd, in 2007 voor een bedrag van € 490.000, zonder hypotheek. Bij verkoop kan de presentator dus een winst van een goede € 430.000 tegemoet zien.

De koper krijgt een prachtig en luxe appartement met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Vanuit de woonkamer en suite heb je een prachtig uitzicht op het water.

De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt ook over een kookeiland. Verder is er nog een balkon en beschik je over twee bergingen. Bekijk foto’s van het apaprtement van Rick Brandsteder hier.