Een heel bekend gezicht op de Nederlandse televisie: Rick Brandsteder. Geboren op 7 april 1984 is hij de oudste zoon van televisiepresentator Ron Brandsteder en diens tweede echtgenote. Ondertussen is de presentator al sinds 2007 actief op de televisie en was hij onder andere te zien op SBS6, Talpa/Tien, RTL 4, RTL 5, TROS en Videoland.

Het appartement in Amsterdam van Rick Brandsteder

Zoals we hierboven vermeldden: het appartement van Rick in Amsterdam Zuid Oost is te huur aangeboden. Hij wist binnen twee weken al een nieuwe huurder voor het appartement te vinden. Netjes! De maandhuur is 2750 euro maar daarbij kwam wel een eenmalig waarborgsom van 5500 euro (dubbele huur). Voor deze prijs krijgt de nieuwe huurder een woonoppervlakte van 110 vierkante meters. Best netjes voor Amsterdamse begrippen.

Het appartement van Rick heeft 4 kamers, waaronder drie slaap- en één badkamer. De luxe keuken heeft een kookeiland, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd. Dus dat is lekker makkelijk voor de nieuwe bewoners. Ook is een balkon aanwezig met een gezellig uitzicht.

Waar Rick zelf op dit moment woont is niet bekend, wel heeft hij nog de wens om op een woonboot te wonen. Voor meer foto’s kan je hieronder terecht of bekijk de website van BekendeBuren:

appartement rick brandsteder verhuurd