Het Amsterdamse appartement van Noa Vahle

Linda de Mol kennen we natuurlijk allemaal wel, maar haar dochter Noa Vahle is iets minder bekend. Noa is 22 jaar oud en lijkt als twee druppels water op haar moeder. Als een echte De Mol is ze ook veel bezig met media, ze werkt namelijk als redactielid bij Veronica Inside. Daarnaast studeert ze ook nog eens. Tegenwoordig is ze ook als verslaggeefster op het voetbalveld te vinden. Noa Vahle is dus zeker aan haar carrière aan het werken en ook dat loont. Ze woont momenteel in het centrum van Amsterdam in een heel mooi optrekje waar menig student jaloers op zal zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle heeft het zeker goed getroffen met haar appartement in het centrum van Amsterdam, dichtbij de Jordaan. Het appartement heeft een woonoppervlak van 143 vierkante meter en maar liefst drie slaapkamers. Daarnaast is er een ruime woonkamer en een luxe badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Natuurlijk kan een mooi uitzicht niet ontbreken en heeft het appartement ook nog eens twee balkons en een patio die uitkijkt op het westen. 

Van binnen ziet de woning er zeker niet slecht uit, met strakke witte muren en mooi parketvloeren. Het appartement heeft hoge plafonds en grote, hoge ramen in de woonkamer. Ook de badkamer is een pareltje met een douche en ligbad. Je verwacht misschien al wel dat je voor een dergelijk appartement in Amsterdam aardig wat neer mag tellen en dat is inderdaad zo.

appartement van Noa Vahle in centrum Amsterdam

De woning kostte maar liefst €875.000. Noa woont er ondertussen al een paar jaartjes en kocht het samen met haar moeder. Volgens BekendeBuren is Linda de Mol namelijk voor 27/40 deel eigenaar van het appartement. Bekijk meer foto’s van het appartement op de site van BekendeBuren.