Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol en Sander Vahle

We namen al eerder een kijkje binnen in de woning van Noa Vahle, maar Julian Vahle heeft ook een mooi optrekje in onze hoofdstad. Hij woont namelijk in hartje Amsterdam. Julian Vahle is net een iets andere weg ingeslagen dan de meesten in de familie de Mol. De zoon van Linda de Mol en Sander Vahle is namelijk muziekproducer.

Julian zou eigenlijk samen met Maan en Typhoon dit jaar het concept The Voice Comeback Stage uit gaan voeren, waarbij kandidaten een tweede kans zouden krijgen. Natuurlijk weten we allemaal hoe dat helaas is afgelopen. Overigens heeft Vahle ook al eens muziek gemaakt samen met co-host Maan. En ook in de liefde doet Julian het niet slecht: hij heeft het beeldschone model Chelsey Weimar aan de haak geslagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @chelsey_weimar

Het Amsterdamse appartement van Julian Vahle

Ook Julian Vahle is door moeder Linda de Mol geholpen om een mooi optrekje in Amsterdam te vinden. Ze kocht een aantal jaar geleden een appartement in het centrum van onze hoofdstad. Het appartement van Julian heeft vier slaapkamers en een badkamer en een grote open keuken en woonkamer. In totaal heeft de woning 148 vierkante meter aan woonoppervlakte.

Dit alles is verdeeld over maar liefst drie woonlagen en Vahle beschikt zelfs nog over een achtertuin van 33 vierkante meter. De keuken is uiteraard voorzien van allerlei luxe inbouwapparatuur. De badkamer heeft zowel een ligbad als een douche.

linda de mol julian vahle luxe appartement

Het huis kostte maar liefst 950.000 euro. Volgens BekendeBuren is het pand voor 30 procent van Julian zelf en zit er geen hypotheek op. Gezien de stijging van de huizenmarkt, zal het appartement van de zoon van Sander Vahle ondertussen een stuk meer waard zijn dan toen het een paar jaar geleden gekocht werd. Niet zo gek ook, gezien de locatie.

Wil je nog even verder kijken in het huis van Julian? Dat kan: de foto’s vind je op de site van BekendeBuren. Helaas weten we niet hoe Julian zijn appartement heeft ingericht.