Denise Kroes droomt van muzikale topcarrière

Denise Kroes is een jonge artiest uit Amsterdam. Muziek werd haar op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. Op haar elfde kreeg ze de kans om een opleiding te volgen bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts, een zeer gerenommeerde dansschool in Amsterdam.

Na haar opleiding begon ze haar carrière als achtergronddanseres bij de Ladies of Soul en The Voice of Holland. Haar hart bleek uiteindelijk toch bij muziek te liggen, en dus besloot ze een andere weg in te slaan. Na deelnames aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder Dancesing en The Next Boy/Girl Band kwam ze erachter vol voor een succesvolle solocarrière te willen gaan. Ze wordt gekenmerkt door een mengelmoes van pop en urban. Haar ultieme droom is om met haar eigen muziek en performances de wereld te veroveren. Een ambitieuze dame dus.

De Amsterdamse verovert het internet

Op Instagram gaat Denis inmiddels redelijk hard, met meer dan 59.800 volgers. En die komen lang niet alleen maar voor de muziek. Denise is namelijk een plaatje op zich, en dat valt goed in de smaak. Naast video’s over haar grote passie, muziek, zien we dat Denise regelmatig poseert op een tropische bestemming, wat de suggestie wekt dat de Amsterdamse erg van reizen houdt. We zetten haar beste plaatjes voor je op een rij.