Welke eigenschappen vinden mannen leuk aan een vrouw?

Per vrouw zijn de karaktereigenschappen natuurlijk heel erg anders en elke man valt ook op een ander karakter. Tóch zijn er een aantal zaken die bijna elke man leuk vindt aan een vrouw, zonder dat we er eigenlijk bij stilstaan.

 

En eigenlijk zouden we er eens stil bij moeten staan, daarom hebben we alle gekke dingen die wij als mannen stiekem leuk vinden op een rijtje gezet. Zo weet je in ieder geval zeker dat het niet raar is dat je sommige dingen heel erg leuk vindt.

1. Ouder worden

Wanneer een vrouw ouder wordt, gaat ze steeds vaak twijfelen aan zichzelf. Ben ik nog wel knap genoeg en moet ik mijn grijze haren weer eens verven? Nee! Dat hoef helemaal niet. Wij als mannen vinden het namelijk juist heel aantrekkelijk als een vrouw ouder wordt. Vooral als mannen op zoek zijn naar een vrouw voor langere termijn. Als een man op zoek is naar iets korts, zullen ze dus niet snel uitkomen bij vrouwen die wat ouder lijken. Bij langdurig contact heeft het dus juist weer meer succes.

Deze vreemde eigenschappen vinden mannen stiekem wel leuk aan een vrouw

2. Ze lijkt stiekem een beetje op de moeder

Als een vrouw op je eigen moeder lijkt, zoals dezelfde oogkleur, is de kans groter dat je erop valt. En nee, niet omdat je op je moeder zou vallen, maar omdat het vertrouwd aanvoelt. Je kijkt toch altijd op tegen je ouders en daardoor zal je ook sneller op zoek gaan naar een vrouw die uiterlijke eigenschappen heeft die iets weg hebben van je eigen ouders.

3. Leuke humor en een beetje onhandig

Ook al lijkt het alsof wij als mannen op elke soort vrouw kunnen vallen, is humor uiteindelijk toch een belangrijk punt. Want zeg eerlijk, je wilt toch geen langdurige relatie met iemand waarmee je niet echt in een deuk kan liggen? Het zal dus altijd in het voordeel werken wanneer je vriendin leuke humor heeft.

relatiedoelen vrouw

4. Een hoge stem

Doordat een stem heel erg bepalend is voor hoe iemand overkomt, is het ook belangrijk dat een vrouw een leuke stem heeft. Zo is uit onderzoek gebleken dat vrouwen met een hoge stem meer succes hebben bij de mannen dan een vrouw met een normale stem. Niet gek, want het is immers best schattig wanneer een vrouw een hoog stemmetje heeft, vind je niet?

5. Hoe ze loopt

Wanneer een vrouw heel gecontroleerd op haar hakken kan lopen, zullen veel meer mannen haar nakijken. Niet alleen doordat het mega knap is, maar ook omdat ze daarmee een bepaalde attitude uitstraalt. Vooral omdat je een vrouw in eerst instantie van een afstand ziet, kan het een best bepalende eigenschap zijn. Want wanneer ze onzeker op haar benen staat, zal ze je veel minder snel opvallen.