Eloise van Oranje is verhuisd

Gravin Eloise van Oranje is de dochter van Prinses Laurentien en Prins Constantijn. Haar vader is dus de broer van onze koning en je kunt de gelijkenis tussen haar en haar nichtjes – de prinsessen – ook wel een beetje zien. De gravin is razend populair online, met maar liefst 326 duizend volgers op Instagram en nog eens 221 duizend op TikTok. Momenteel studeert ze aan de hogere hotelschool in Amsterdam en dan is het natuurlijk ook handig om daar een appartement te hebben.

Eloise had al een plekje in Amsterdam. Ze woonde namelijk in een kleiner appartement met twee vriendinnen. Nu heeft de 20-jarige haar intrek gedaan in een luxer optrekje. Ze liet op Instagram weten dat ze verhuisd is en “heel veel zin heeft om op haar nieuwe plekje te wonen”. In een volgende posts belooft ze ook dat er nog voor en na foto’s komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Een luxe appartement aan de Amsterdamse grachten

Eloise van Oranje is nu dus naar een luxe grachtenhuis in Amsterdam verhuisd, midden in de Jordaan. Voor het vorige appartement lag de huur op €1650 per maand, maar dit optrekje zal een stuk prijziger zijn. Volgens BekendeBuren was alleen de waarborgsom al enkele duizenden euro’s.

Met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter, drie slaapkamers en twee badkamers heeft de gravin nu alle ruimte. Dat is verdeeld over twee woonlagen. In de ruime woonkamer vindt en open keuken en er is ook nog eens een aparte eetkamer. Vanuit het raam kijkt Eloise uit over de gracht.

eloise van oranje nieuw appartement in amsterdam

Overigens is er genoeg ruimte voor nog een persoon in dit appartement – dat ook nog best prijzig is – en toevallig gaat onze kroonprinses komend schooljaar ook in Amsterdam studeren. Zou het toeval zijn?