Wie is Eloise van Oranje?

Haar naam verraadt het al, maar Eloise van Oranje is onderdeel van de koninklijke familie. Ze is namelijk de dochter van Laurentien Brinkhorst en Constantijn der Nederlanden en tevens het eerste kleinkind van prinses Beatrix. Bovendien breekt Eloise met allerlei tradities want ze heeft haar eigen profiel op social media en is hiermee de eerste Oranje die dat doet. Inmiddels heeft ze al meer dan 300.00 volgers. Ook heeft ze een keer meegedaan aan Het Jachtseizoen van StukTV. Deze aflevering bekijk je hieronder terug:

 

De oude woning in Amsterdam van de gravin

De ‘gravinfluencer’ deelde onlangs mee verhuisd te zijn. Dit deed ze met een foto op Instagram. Helaas konden we geen geotag zien, dus we hebben (nog) geen idee in welke stad ze nu woont.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)


Eloise verliet het ouderlijk huis voor het eerst om in Amsterdam te wonen. Ze deelde dit appartement met twee vriendinnen, zoals vele andere studenten. Een van haar voormalig huisgenoten is een fotografe uit KroatiĆ«, zij woonde daar al toen Eloise er bijkwam. Ze betaalden samen met nog een andere dame 1.650 euro per maand. Ja, dat is veel geld. Maar het is ook in lijn met de huidige huurprijzen in Amsterdam. Zie hier een aantal foto’s via de website van Bekende Buren.