Anouk van Schie en haar ex

Voordat Johnny de Mol om de hoek kwam kijken en Anouk van Schie zijn vrouw werd, had Anouk een relatie met saxofonist Co Rowold. Met hem heeft zij ook een dochtertje genaamd Kiki. In mei toen iedereen thuis moest blijven, is er wel iets heel grappigs gebeurd in huize De Mol. Het contact tussen Co Rowold en Anouk bleef altijd goed en in mei hebben Anouk, Johnny, Co en zijn nieuwe vriendin onder één dak geleefd voor zes weken. Voor dochter Kiki was dit natuurlijk helemaal te gek want zij had haar ouders, stiefvader, stiefmoeder én halfbroertjes als één grote familie bij elkaar.

Je moet dan wel een hele goede band hebben met je ex als je zes weken met hem en zijn nieuwe vriendin onder één dak wil leven. Een prachtig voorbeeld wel voor hoe het ook kan.

Met de ex van Johnny de Mol ging dat wel even anders. Shima Kaes zou intieme details over de familie en haar relatie met Johnny willen delen en in een biografie willen zetten. Familie De Mol zou hier aangifte tegen hebben gedaan.

De knappe vrouw van Johnny de Mol

De 38-jarige Anouk van Schie is één van de zangeressen uit de bekende meidengroep Kus. De in Delft geboren zangeres doet niet meer aan zingen maar heeft na haar muzikale succes ook wat shows gepresenteerd zoals Hier aan de Kust en Nederland Heeft Het. Daarnaast heeft ze ook nog video’s geproduceerd voor de film Verliefd op Ibiza en Tuintje in mijn Hart. Reclamespotjes voor Samsung waren voor haar ook geen probleem. Sinds 2018 mag zij zichzelf de vrouw van Johnny de Mol noemen en hebben zij twee kinderen op de wereld gebracht.

Uiteraard hebben we nog wat foto’s van Anouk. De 38-jarige Kus-zangeres ziet er nog even beeldig uit als altijd en Johnny mag er maar blij mee zijn.

Als we het toch over popgroepen hebben, dan kunnen we ook wel even K3 in de spotlights zetten. Ken je de bikinifoto’s van de K3 zangeressen al?