De carrière van Anouk Teeuwe

Anouk Teeuwe is geboren op 8 april 1975 in Den Haag. Na een turbulente jeugd brak ze in 1997 door met het nummer Nobody’s Wife. Het nummer stond niet alleen wekenlang in de Nederlandse hitlijsten, maar ook in Scandinavië en België werd dit nummer grijs gedraaid.. In 2007 bracht ze het album Who’s Your Moma uit. Ze brak bijna internationaal door toen Perez Hilton haar bestempelde als de Nederlandse Amy Winehouse. Het jaar daarop nam ze een videoclip op in Los Angeles voor haar nummer Modern World. Toen de clip uitkwam plaatste Perez Hilton hem gelijk op zijn site, waardoor het haar grootste clip ooit is geworden.

 

Na vele concerten en nieuwe albums werd Anouk in 2015 een coach bij The Voice of Holland. Wegens haar zwangerschap was ze in 2016 afwezig, maar de opvolgende seizoenen zat ze weer in haar rode stoel. In totaal heeft de Nederlandse zangeres zes kinderen en is ze drie keer getrouwd geweest. De laatste keer dat zij het ja-woord gaf, was tijdens een concert van haar op het Malieveld. Toen trouwde ze haar derde en huidige man Dominique.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Het koppel koopt nog een huis in Haarlem

Eerder dit jaar kocht ze al een maisonnette in Haarlem, maar blijkbaar was dit niet genoeg. Dit keer kocht ze een eengezinswoning in haar dezelfde plaats. Het huis heeft een woonoppervlakte van 137 vierkante meter met een tuin op het oosten van 66 vierkante meter. Binnen zijn er zes kamers, waaronder vijf  slaapkamers en één badkamer. Anouk heeft het huis gekocht voor €470.000, dat is zo’n €20.000 euro meer dan de vraagprijs. Dat valt dus reuze mee, gezien de huidige huizenprijzen. Of ze hier zelf met haar gezin gaat wonen is nog onduidelijk.

Zie hieronder de foto’s van het nieuwe optrekje van Anouk of kijk op Bekendeburen:

Tweede huis Anouk woonkamer

Tweede huis Anouk eetkamer