De carrière van Annekee Molenaar

Matthijs de Ligt heeft al een aantal jaar een relatie met Annekee Molenaar. De twee zie je niet vaak in interviews voorbij komen en houden zichzelf een beetje op de achtergrond. Maar gelukkig kunnen we Annekee wel regelmatig bewonderen door haar fotoshoots. De blondine gaat namelijk door het dagelijks leven als succesvol model en is vanaf jongs af aan al werkzaam in de business. Zo werkt zij voor hooggeplaatste modellenbureaus als Why Not Models, Dominique Models, Wilma Wakker model en Mega Models. Ook heeft ze in verschillende tijdschriften gestaan, waaronder op de cover van Vogue samen met haar vriend Matthijs de Ligt.

Verder reist Annekee haar vriend overal achterna tijdens zijn carrière. Eerst naar Turijn en inmiddels naar München. Daar heeft Annekee ook al naam voor zichzelf weten te maken en maakt zij veel indruk op de media in Duitsland. Zo zou zij hard op weg zijn om de nieuwe Sylvie Meis te kunnen worden. Een gelijkenis die wij zeker zien, want Annekee heeft hoe dan ook de looks van wereldniveau.

Haar nieuwe foto’s in bikini op Instagram

Door deze fantastische carrière is Annekee ook enorm populair op sociale media. Zij heeft inmiddels ruim 441.000 volgers weten te verzamelen op Instagram, waarmee zij alle hoogtepunten uit haar leven deelt. Hier is te zien dat Annekee het leven in München prima bevalt, maar snakt naar de zomer en dat verlangen heeft zij kracht bijgezet met een tropische Instagram-post. Zo plaatst zij een aantal zomerse foto’s van hun afgelopen vakantie en is Annekee Molenaar in deze reeks op verschillende foto’s in bikini te zien. En – eerlijk is eerlijk – hier krijgen wij het wel heel erg warm van, want zo’n prachtige meid is lastig te vinden. Kortom, Matthijs de Ligt heeft het helemaal voor elkaar met zo’n mooie vriendin aan zijn zijde. Zie hieronder de desbetreffende foto’s van Annekee Molenaar in bikini en begin je dag met een lach:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)