Een internationale carrière

Hoewel iedereen Sylvie Meis wel kent van foto’s of tv, geven we je alsnog even een opfriscursus. Sylvie Françoise Meis is geboren op 13 april 1978 in Breda. Een aantal jaar nadat ze haar hbo-opleiding had afgerond ontwikkelde ze een liefde voor tv. Haar eerste tv-verschijning was in 1997 met een figurantenrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 1999 begon ze met presenteren, waarna ze ook in een paar films te zien was. Begin 2003 werd ze uitgeroepen tot de mooiste vrouw van het jaar.

Ditzelfde jaar kreeg ze een relatie met voetballer Rafael van der Vaart, waar ze uiteindelijk mee trouwde en een zoon mee kreeg. Door haar relatie met Rafael woonde ze een tijdje in Duitsland waar ze ook regelmatig op de tv te zien was. In 2013 gingen de twee scheiden en drie jaar later verscheen Sylvie weer op de Nederlandse televisie.

De lingerie foto’s van Sylvie Meis

Eerder dit jaar deelde Sylvie Meis ook al foto’s van de zomercollectie van haar lingerie. Daarnaast was ze ook te zien in de Duitse ALDI-reclame. Gelukkig voor ons doet ze dit nu weer en deelt ze het op social media. Zo is ze op haar Instagram te zien in verschillende pyjama’s, huispakken en badjassen. Natuurlijk kon ze het niet laten om ook de nieuwe bh’s en slipjes te promoten. Ondanks dat deze stukken ons niet echt interesseren, vinden we het niet erg om het te bekijken.

Het feit dat Sylvie op 44-jarige leeftijd nog steeds zo’n killerbody heeft en nog net zo knap is als een aantal jaar geleden, maakt ons nog grotere fans. Maar goed, nu we het er even over hebben gehad, begrijpen wij het volledig dat je deze fijne beelden ook zelf even wil zien. Wij verzamelden onze favoriete foto’s van haar Instagram hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)