Wat heb je nodig om thuis te werken?

Als jij denkt aan je werkplek thuis, dan komen er hoogstwaarschijnlijk een paar dingen in je op. Denk aan een comfortabele bureaustoel, een stevig bureau en – niet geheel onbelangrijk – een goed werkende laptop. Al deze thuiswerk-items zijn ‘algemeen’. Hiermee bedoelen we dat dit de ‘basics’ zijn. Wil jij echter van jouw thuiswerk plek de chillste werkomgeving maken, dan heb meer nodig, zoals de producten van InfinityLab.

De producten van InfinityLab zijn perfect voor thuiswerkers

De producten van InfinityLab zijn stuk voor stuk producten waar je niet direct aan denkt als het gaat om essentiële thuiswerkitems, maar je kan niet meer zonder wanneer je ze eenmaal hebt ervaren. Ze maken thuiswerken namelijk veel relaxter.

Laten we maar direct met onze favoriet beginnen: de InfinityLab InstantCharger 100W 4 USB. Deze krachtige stroomadapter laadt je apparaten supersnel op en is een echte alleskunner. Hij beschikt over twee USB-A en twee USB-C poorten, zodat jij jouw laptop, telefoon en andere apparaten tegelijkertijd kan opladen. Door de ‘slimme stroomverdeling’ weet hij hoe zelfs hij stroom moet verdelen, afhankelijk van welke apparaten zijn aangesloten.

producten opladers thuiswerken

Ben jij ook veel in het buitenland voor werk? Dan is dit al helemaal een must-have. De InfinityLab InsantCharger wordt namelijk met verwisselbare reisstekkers geleverd én is veel lichter dan andere laptopadapters. Check de YouTube-video hieronder om te zien hoe ideaal deze oplader daadwerkelijk is:

 

Maar er is meer. Houd jij vaak je telefoon bij de hand en ben je aan het multitasken? Dan is de InfinityLab InstantStation Wireless Stand ideaal. Deze gadget laadt jouw telefoon op terwijl deze op een handige stand staat. Het mooiste: je telefoon kan je zowel verticaal als horizontaal op de houder plaatsen. Heb jij veel videocalls via Slack of WhatsApp? Dan is dit de #1 must-have voor jouw werkplek. Zo kan je namelijk eenvoudig deelnemen aan het gesprek en tegelijkertijd je aantekening op je laptop maken.

telefoon staand oplader draadloos gadget thuiswerken

Ook is er gedacht aan de zakelijke reizigers onder ons. Wanneer we de hele dag actief zijn op onze smartphone of tablet, dan vreet dat natuurlijk batterij. De InfinityLab InstantGo 5000 Built-in Lightning Cable is de ideale powerbank voor onderweg. Deze 18 W PD Powerbank heeft genoeg vermogen voor één volledige lading én beschikt over een geïntegreerde Lightning-kabel. Heb je één stopcontact tot je beschikking? Dan kan je de powerbank daarop aansluiten en vervolgens jouw Apple-product op de powerbank. Dankzij het slimme opladen via ‘pass-through’ worden zowel je powerbank als je telefoon op dat moment opgeladen. Ideaal!

powebank handig iphone kabel erin

Alle InfinityLab-producten zijn gebaseerd op drie pijlers:

  1. Duurzaam vervaardigd (Milieuvriendelijk ontworpen: gemaakt van 90% gerecycled plastic, FSC-gecertificeerde verpakkingen en zelfs soja-inkt.)
  2. Functioneel ontwerp (Gemaakt voor het dagelijks leven: thuis, op je werk en onderweg.)
  3. Geavanceerde technologie (Ontworpen om te presteren: eenvoudig, betrouwbaar en krachtig.)

Naast de bovenstaande gadgets biedt dit bedrijf nog meer handige must-have aan die jouw leven veel makkelijker maken. Check de website van InfinityLab voor alle producten en bijbehorende prijzen.

In samenwerking met InifnityLab