De knappe actrice genaamd Anne Hathaway

De inmiddels 38-jarige Anne Hathaway is nog altijd door een ringetje te halen. Sinds haar 19de wordt ze al gevraagd om te spelen in films en ze blijft maar rollen aangeboden krijgen. Natuurlijk is dat niet gek, omdat Anne al heel veel prijzen heeft gewonnen.

Hathaway won namelijk meer dan 65 andere acteerprijzen, waaronder een Golden Globe en een BAFTA Award voor Les Misérables en een Emmy Award voor haar inspreekwerk als rol van Princess Penelope in een aflevering van The Simpsons. En als klap op de vuurpijl: in 2019 kreeg ze zelfs een ster op de Hollywood Walk of Fame.

anna hathaway

Ze is de moeder van twee kinderen

Anne had een tijd een relatie met een Italiaanse zakenman, maar sinds 2008 heeft ze een relatie met acteur Adam Shulman. Inmiddels heeft ze daar ook al twee zonen mee, maar dat is absoluut niet te zien aan de looks van Anne. Overigens zal ze de opvoeding van haar twee zonen erg goed doen, aangezien ze zich heel erg inzet om de wereld te beteren. Zo plaatst ze bijvoorbeeld regelmatig een foto op Instagram waarin ze een goed doel promoot of laat zien hoelang het duurt voordat je plastic flesje vergaat. Overigens is ze niet de eerste van de beroemdheden die zich bezig houdt met goede doelen op Instagram. Ook Leonardo DiCaprio deelt regelmatig iets over een goed doel.

Anne Hathaway op Instagram

Maar tussen die berichten door, plaatst ze af en toe een prachtige foto van haarzelf. Daarin is vaak te zien hoe knap ze wel niet is. Gek genoeg zie je niet het verschil tussen de Anne van vandaag de dag en de Anne van vroeger, want ze lijkt nog op de Anne die we konden zien in de film Batman als de rol van Catwoman. Ook op Instagram ging er een tijdje deze foto rond, waarin werd afgevraagd hoe Anne er in zoveel jaar nog steeds precies hetzelfde uitziet als toen ze 19 was.

anne