Anna Nooshin met Daphne Groeneveld

Daphne Groenveld is een van de populairste modellen ter wereld, en die status heeft ze onder meer te danken aan haar lengte. Anna Nooshin is in vergelijking met haar een klein duimpje en daarom deelde ze onderstaande video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Levert onbedoelde reacties op

Toch levert deze video veel onbedoelde reacties op. Er is namelijk duidelijk te zien dat Anna het koud heeft. Tsja, en natuurlijk is het een beetje puberaal om daar op te focussen, maar ook onder de reacties op Instagram is dat veel mensen opgevallen. Zo reageert een man met: ‘Koud hé 🙈😉😂’, terwijl iemand anders zich vooral afvraagt waarom mensen zich zo druk maken: ‘Ik zal nooit snappen waarom mensen zich zo storen aan wat anderen doen of dragen. Is je eigen leven misschien niet interessant genoeg?’ 

Overigens is deze ophef iets waar de beweging ‘Free the n*pple’ tegen strijdt. Zij vinden dat er een dubbele moraal heerst wat betreft het plaatsen van foto’s op social media van een ontbloot bovenlijf. Ook zou niemand gek opkijken van een foto waarop een ontbloot bovenlichaam van een man is te zien, maar bij vrouwen wordt dit ineens een ding, zoals Anna Nooshin vandaag heeft gemerkt nadat haar post onbedoeld viral ging.

Zie ook: Anna Nooshin weer vrijgezel: dit is haar nieuwe appartement in Amsterdam