Amsterdamse appartement van Anna Nooshin

Tot een maand geleden woonde Anna Nooshin in een prachtig huis in Den Haag. Dit huis kocht ze samen met haar verloofde Nassim Zeta, maar sinds hun breuk is Anna verhuisd. Ze woont nu weer in haar appartement in de Amsterdamse Jordaan, en heeft hier ook zeker niks te klagen!

 

Woning in Den Haag

Ongeveer twee jaar geleden zijn Anna Nooshin en Nassim gaan samenwonen. Anna trok bij hem in in zijn miljoenenhuis in Den Haag. Ze woonden destijds in het Van Stolkpark, één van de duurste wijken in de stad. Ze hebben het huis destijds gekocht voor €3,5 miljoen, en lieten er een hypotheek op vestigen van €5,6 miljoen! In dit huis hadden de twee 553m² aan ruimte, en maar liefst 18 kamers. Nadat ze het pand kochten, zijn de verbouwingen begonnen. Sinds kort is het helemaal klaar, en hebben ze er een tijdje gewoond. Helaas zijn Anna en Nassim een tijdje geleden uit elkaar gegaan, en is Anna terug verhuisd naar Amsterdam.

Woning in Amsterdam

Het appartement waar Anna nu in woont, is ook echt prachtig. Het appartement bevindt zich in de Jordaan, en ze kocht het al in 2017. Nu ze uit Den Haag moest verhuizen, is ze dus weer in haar oude appartement gaan wonen. Ze kocht dit appartement destijds voor €321.238, en liet er een hypotheek op vestigen van €527.000. Ze heeft op dit moment 72m² aan ruimte, en het appartement heeft drie kamers waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Haar keuken is enorm luxe, en is voorzien van een kookeiland en allerlei moderne inbouwapparatuur. Dit betekent echter niet dat ze altijd in haar keuken ontbijt: ze heeft namelijk een prachtig balkon, waar ze ’s ochtends heerlijk van haar koffie kan genieten. Ook heeft de modeblogger vloerverwarming, zodat ze ook in de winter nog warme voeten heeft. Om de auto te mogen parkeren bij haar appartement, heb je een parkeervergunning nodig.

Bekijk hier hoe haar prachtige appartement eruit ziet:

Bekende Buren

Bekende Buren

Beeld: Bekende Buren