Wie is Andy van der Meijde?

Andy van de Meijde is een oud-voetballer en heeft on andere bij Ajax, PSV, Intern Milaan gevoetbald. Zijn partner Melisa Schaufeli was vroeger een Playmate. Buiten voetbal om is Andy van der Meijde aan een tv-carrière gaan werken.

Ze creëerden een reality serie, Andy en Melisa, waarin ze werden gevolgd en hun leven werd gedeeld. Vervolgens zorgde hij voor bekendheid door zijn serie Bij Andy in de auto. Hij rijdt hiervoor met verschillende voetballers en bekendheden rond die hij vervolgens interviewt. Nu kun je hem nog weleens tegenkomen als analist bij het tv-programma Veronica Offside.

Handhuis van Andy van der Meijde staat te koop op Funda

Het landhuis staat op de naam van Melisa. Zij kocht het in november 2019 voor een prijs van € 825.000, waar ze een hypotheek op vestigde van € 200.000. Nu verkoopt ze hem voor € 2.385.000 op Funda, wat betekent dat er een winst van bijna € 1.600.000 staat te wachten. De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 378 vierkante meter en heeft verschillende bijgebouwen van 257 vierkante meter. Dit is op een perceel van 13.282 vierkante meter.

De woning heeft drie woonlagen met acht ruime kamers, waaronder zeven slaapkamers en twee luxe badkamers. De begane grond heeft een ruime hal, een lichte serre met openslaande deuren naar het terras, een gezellige L-vormige woonkamer met open haard en een moderne halfopen keuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, waarvan eentje circa 60 vierkante meter. Je vindt op de eerste verdieping ook een inloopkast en luxe badkamer. Op de tweede verdieping vind je ook twee ruime slaapkamer. Naast dit gebouw vind je een bijgebouw met een keuken, bar/café en twee woonkamers.

Serre woning Andy van der Meijde

Wat maakt de woning zo bijzonder?

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de romantische tuin. Je vindt er grote vijvers, charmante bruggetjes en diverse terrassen. Haast alsof je in een sprookje leeft. In de tuin heb je ook nog eens een overdekt warmwaterbad. Privacy is niet te missen dankzij alle bomen, struiken en een meidoornhaag. Daarnaast heeft de woning airconditioning, goede ventilatie, 60 zonnepanelen en een energielabel B. Perfect dus. Tot slot is er voor de paardenliefhebbers een extraatje: een stallencomplex met maar liefst vijf paardenboxen.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Waterweg 3, te Beemte Broekland:

Whirlpool tuin

Keuken Andy van der Meijde

woning andy van de meijde woning met bar te koop funda