Rondleiding door zijn nieuwe huis in Wilnis

In november 2022 werd bekend dat André Hazes een huis heeft gekocht in Wilnis. Het gaat om een duurzame twee-onder-een-kapwoning die aardgasvrij is en is uitgerust met 16 zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarming. De totale woonoppervlakte bedraagt 177 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen met in totaal zes kamers, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een werkkamer.

André Hazes woont nu zo’n twee maanden in de woning. Een tijdje terug plaatste hij al een aantal foto’s op Instagram van zijn nieuwe interieur. En nu deelt hij dus een video. Hij geeft daarbij aan dat hij slechts twee keer op de bank te hebben gezeten. En dat is ook precies de bedoeling vertelt de zanger, mede omdat die bank ook niet echt uitnodigt om erop te zitten. Daarna begint hij over zijn droom om in het buitenland te wonen. Daarbij laat hij een aantal namen van plekken zien. “Het zal kiezen worden, maar ooit”, vertelt hij.

Ouwe Hazes wordt natuurlijk niet vergeten

Iets wat direct opvalt in de video, is het grote schilderij van een jonge André met zijn vader. Deze heeft hij cadeau gekregen van een kunstenaar. “Aangezien ik al zo weinig dingen met mijn vader heb, vond ik het heel tof hem zo’n rol te geven in huis. Ik besef me heel goed dat ik dit aan hem te danken heb allemaal.”

Zie de video van het Instagram-account van André Hazes hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Benieuwd naar meer beeldmateriaal? Bekijk dan meer foto’s van de woning van André Hazes op Reality.

Nieuwe André Hazes

De verhuizing was voor André een positieve verandering sinds hij terug is uit de afkickkliniek en helemaal clean is. In de documentaire: André Hazes: Crossroads, kregen we te zien dat André Hazes kampte met een verslaving aan verboden middelen. Het was zelfs zo erg dat hij uiteindelijk eindigde in een afkickkliniek, om zo over zijn verslaving heen te komen. In de documentaire zagen we een ‘nieuwe André’, die terugkeek op zijn oude leven. De nieuwe woning is een positieve verandering voor hem. “Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben op mijn aller gelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis.”