Met haar heerlijke Spaanse tongval laat ze haar namelijk uit haar mond rollen. Zijn daar ook beelden van? Natuurlijk zijn daar beelden van. Bekijk deze hieronder:

 

de
Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANA DE ARMAS (@anadearmas_best)

Overigens is Ana de Armas sinds kort weer vrijgezel dus heb je last van een flinke portie grootheidswaanzin? Stuur haar dan vooral een romantisch DM’tje op Instagram – die ze nooit zal lezen.

De acteerloopbaan van Ana de Armas

De loopbaan van Ana de Armas. Ana is afkomstig uit Cuba en ze is geboren en getogen in de Cubaanse hoofdstad Havana. Op haar 18e maakte ze haar acteerdebuut en twee jaar later verhuisde ze alweer naar Spanje, waar ze al snel ene rol in een tv-serie wist te bemachtigen. Verder is ze ook te zien geweest in Knives Out, War Dogs en Knock Knock (met Keanu Reeves). Ook was ze te zien als Bondgirl in No Time to Die.

De Spaanse actrice is ook te zien in Deep Water

Nog niet genoeg gehad van Ana de Armas? Dan is haar nieuwe film Deep Water misschien interessant. Met Ben Affleck als tegenspeler is dit een psychologische thriller waarin zij een femme fatale speelt. Zo weet ze haar man helemaal gek te maken door constant te flirten met andere mannen. Desondanks kan hij haar niet laten gaan omdat haar personage zo waanzinnig aantrekkelijk is. Hiervan lijkt hij echter flink spijt te krijgen naarmate de film vordert… Verder zullen we niet te veel verklappen, maar bekijk vooral even de trailer van Deep Water hieronder. De film is al vanaf 18 maart te zien op Amazon Prime.