Miljoenen volgers op Instagram

Met meer dan 25 miljoen volgers op Instagram, kunnen we wel zeggen dat Amanda Cerny een aardig bereik heeft opgebouwd. Het begon voor de 29-jarige allemaal met een diploma in business. Ze werd hierna in Miami hostess voorย live musicย en begon met kleine acteerjobs.

In 2011 verliet zij Miami en ging zij naar Los Angeles om haar acteercarriรจre achterna te gaan. Ze heeft zelfs stunt- en wapentraining gehad. Hoe gaaf is dat?

In 2018 werd Amanda hรฉt gezicht van GUESS. De knappe Amerikaanse is een absoluut sportief persoon en heeft altijd van fitness gehouden. Haar moeder heeft de grootste karateschool in Florida en Amanda heeft de zwarte band karate. Je moet dus niet gaat rotzooien met deze vrouw, want ze legt je om. Naast karate en fitness, is Amanda ook groot fan van onder andere tennis, hiking, HIT workouts en dansen.

Het knappe model Amanda Cerny

Met een Instagram, Youtube en Facebook vol met volgers, kan Amanda Cerny veel mensen bereiken. Haar Instagram staat dan ook vol met fitness posts maar ook zeker posts waar wij wel van kunnen genieten. Ze heeft ook haar eigen fitness workouts en is druk bezig om haar acteercarriรจre nog verder de lucht in te blazen. Bekendheid heeft ze al, dus dat is een dikke plus. Zullen we maar naar wat van die foto’s gaan kijken?

Iemand die nog veel meer volgers heeft, is Ariana Grande.