Een biertuin op wielen

Vers getapt bier, bitterballen krokant van buiten en warm en zacht van binnen, je beste vrienden naast je als vanouds gênant hard aan het lachen om slechte grappen in een absurd chille Botanical Beer Garden To Go, terwijl je wordt rondgereden in je eigen stad. Jij en je maten hebben ieder een onmiskenbare glimlach die niet van jullie gezicht is af te slaan, voor de zoveelste keer klinken jullie heel hard de glazen tegen elkaar. Jullie dag kan niet meer stuk, en die glazen? Ach ja, scherven brengen geluk.

lowlander biertuin

‘Waar heb ik dit aan te danken?’, vraag jij jezelf af. Het was het idee van Lowlander, om al jouw favoriete werelden samen te brengen: een luxe mobiele biertuin met bier, bites en een barman. Wat wil een man nog meer…

Zes restaurants slaan de handen ineen

De Botanical Beer Garden To Go is mogelijk gemaakt doordat zes verschillende restaurants in Nederland hebben besloten om samen te werken. Borrelen met vrienden is een van de meest gemiste activiteiten tijdens deze lockdown, en dus konden zij niet langer stilzitten en ‘niks doen’. Wij danken ze. De Dakkas in Haarlem, The Streetfoodclub in Utrecht, Gastropub Van Kinsbergen in Den Haag en Bar Botanique in Amsterdam, verenigd en gebundeld bieden de lucky few een onvergetelijke rondrit in deze magnifieke biertuin op wielen.

Een biertje bij de mobiele biertuin

Ja. Dat was de eerste vraag die ook wij onszelf stelden toen we hoorden over deze kroeg op wielen. Noem het hoe je het noemen wil. Een rijdend terras, biertuin op wielen, biertje buiten de deur of een paar uur lang proeven hoe het is om rond te rijden in een klein stukje paradijs. Één ding is zeker, dat weten we wel, en dat is dat we jou en je vrienden tussen 18 en 27 maart lachend op dat rijdende apparaat gaan zien zitten. Mark our words.

Botanical Beer Garden To Go

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een rit in dit café op wielen is een reactie plaatsen onder de aankondiging op Lowlander’s Instagram, een vriend of vriendin taggen en tot slot het account van Lowlander volgen. Dit kan tot 12 maart middernacht, om 12 uur. Morgenavond dus. Op maandag 15 maart wordt bekend gemaakt wie zichzelf een gelukkige passagier mag noemen van deze Botanical Beer Garden To Go. Tip: plan in de tweede week van maart niet teveel want wie weet staat ‘ie op een van die dagen wel bij jou voor de deur. A man can dream, right?