Waar gaat All the light We Cannot See over?

All the Light We Cannot See is gebaseerd op de gelijknamige bestseller geschreven door Anthony Doerr. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en volgt het leven van Marie-Laure LeBlanc, een jong blind meisje uit Parijs. Ook Werner Pfennig, een Duitse weesjongen met een buitengewoon technisch talent, speelt een belangrijke rol.

Terwijl Marie-Laure samen met haar vader naar Saint-Malo vlucht om te ontsnappen aan de nazi-bezetting in Parijs, wordt Werner gerekruteerd door het Duitse leger vanwege zijn vaardigheden als radio-operator. Hun paden kruisen elkaar op een cruciaal moment in het verhaal en ze worden geconfronteerd met keuzes die hun leven voor altijd zullen veranderen.

All the Light We Cannot See is een aangrijpend verhaal over moed, vriendschap en de kracht van menselijke verbondenheid. Het brengt de dilemma’s van oorlog in beeld en laat zien hoe gewone mensen zich staande proberen te houden te midden van chaos en verwoesting.

De cast van All the Light We Cannot See

Naast de hoofdrollen voor Louis Hofmann (speelt Werner Pfennig) en nieuwkomer Aria Mia Loberti (Marie-Laure LeBlanc) zijn er ook wat meer ervaren acteurs te zien in dit epische drama. Zo speelt Mark Ruffalo, die we allemaal kennen als Hulk, de rol van Daniel LeBlanc. En zien we voor de rol van Etienne LeBlanc, Hugh Laurie zijn acteerkunsten nogmaals demonstreren. Laurie kennen we allemaal van de serie House, als de gelijknamige dokter of anders wel van zijn rol in de Stuart Little films.

Eerste reacties

Bij IMDb staat de serie er in ieder geval al goed op, ze staan (op het moment van schrijven) namelijk op plek 128 van populairste series. Ook onder de trailer zijn de reacties dus al lovend. Hieronder een greep uit de reacties:

“I am getting goosebumps. The book was one of the best I have read. Hope they do justice to the characters and the story line. Can’t wait!!”

“Read the book years ago, it was beautiful. Never thought they’d ever release a Netflix adaption of it, I really hope they’re able to transfer the essence of the book on screen.”

Omg finally!! The book was so good it’s one of my favorite historical fiction novels

Wij zijn nu heel erg benieuwd. Vanaf 2 november zijn alle vier de afleveringen van All the Light We Cannot See te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer om alvast in de stemming te komen:

Toch meer een Marvel-liefhebber? Check dan eens het tweede seizoen van Loki.