Containerzwembad van AliExpress, wat is het?

Een prefab containerzwembad van AliExpress zijn precies wat de naam suggereert: zwembaden die zijn ingebouwd in standaard zeecontainers. Deze containers, beschikbaar in maten van 6 tot 12 meter, zijn aangepast met alles wat je nodig hebt voor een verfrissende duik.

Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de binnenkant is bekleed met polyurea verf om waterdichtheid en duurzaamheid te garanderen. Aan één kant van de container is een groot acryl transparant glas geïnstalleerd, verdeeld in drie stukken met twee kolommen. Dit biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar het voegt ook een uniek beeld aan je zwembad toe.

Waarom kiezen voor een containerzwembad?

Klinkt dit je geweldig in de oren? Dat is heel begrijpelijk! Stel je maar eens voor dat je in een heerlijk zwembad ligt voor de afkoeling die je op de warme dagen echt even nodig hebt. Twijfel je nog? Er zijn verschillende redenen waarom een containerzwembad een aantrekkelijke optie is. Het zwembad is gemaakt van stevige zeecontainers. Dit betekent dat het zwembad is gebouwd om lang mee te gaan.

Aliexpress containerzwembad

In tegenstelling tot de meeste zwembaden, die weken of zelfs maanden kunnen duren om te installeren, zijn deze prefab zwembaden snel en eenvoudig te plaatsen. Het enige wat je nodig hebt, is een vlakke ondergrond en een beetje ruimte in je tuin.

Omdat het zwembad is ingebouwd in een container, dus het kan eenvoudig worden verplaatst. Dit maakt het een geweldige optie voor mensen die vaak verhuizen of hun zwembad willen verplaatsen.

Het zwembad is niet alleen heel handig. Het is ook nog eens stijlvol! Het acrylglas aan de zijkant van het zwembad voegt een modern en stijlvol element toe dat zeker indruk zal maken op je vrienden en familie.

Kleine grote letters

Dit specifieke model containerzwembad dat op AliExpress te koop is, wordt geleverd met een reeks specificaties en extra’s die het een uitstekende keuze maken. De binnenkant is behandeld met polyurea verf voor waterdichtheid en duurzaamheid, terwijl de buitenkant is afgewerkt met acryl voor een strakke, moderne uitstraling. Het zwembad is ook uitgerust met een filtratie- en desinfectiesysteem om het water schoon en veilig te houden.

Daarnaast biedt de verkoper een garantie van drie jaar en online technische ondersteuning na aankoop, wat je gemoedsrust geeft. En omdat het zwembad in China wordt geproduceerd, moet je rekening houden met mogelijke extra kosten zoals btw en invoerrechten. Voor € 25.000 scoor je dit stijlvolle zwembad!

Nog meer van dit soort handige hacks nodig? Goedkoop wonen: AliExpress verkoopt tiny house voor slechts € 10.000,-