Goedkope supercar is te koop op Alibaba

Het is je misschien al bekend dat het op AliExpress en Alibaba mogelijk is om auto’s te kopen. Dit keer liepen we wel een heel bijzondere supercar tegen het lijf. Het design is echter duidelijk gestolen van een Lamborghini waardoor je tegenwoordig dus ook een imitatieversie van beroemde supercars kan kopen en je betaalt er slechts een schijntje voor.

De wagens zijn te koop in alle kleuren en worden verkocht voor een bedrag 15.800 dollar. Er kunnen twee personen in de auto’s zitten en ze worden in kleuren als groen, geel en rood geleverd. Als je denkt er de snelweg mee op te komen, kom je echter bedrogen uit. De wagens beschikken over een batterij van 4000w en 72V waardoor er slechts een snelheid van 50 kilometer per uur mogelijk is. Het is dus een veredelde invalidenwagen, maakt het toch wat minder spectaculair hè? Aan de andere kant is het voor veel mensen de enige optie om ooit een Lamborghini te willen rijden. Voor meer informatie kijk je hier op de website van Alibaba.

Ook op AliExpress staan opvallende producten

Op websites als Alibaba en AliExpress staan vaak opvallende gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een McFlurry machine. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor jouw favoriete dessert.