Alexa stopt met school en verdient bakken met geld op Instagram

Alexa Collins, afkomstig uit Miami, Florida, stopte op 21-jarige leeftijd met studeren. Ze was vastberaden om haar droom na te jagen, maar van haar ouders kreeg ze geen support. Gelukkig was Alexa ervan overtuigd dat ze een succesvolle carrière tegemoet zou komen. Met veel zelfvertrouwen nam ze Instagram steeds serieuzer. In 2020 behaalde Alexa het magische aantal van één miljoen volgers. Tot op de dag van vandaag blijft de nu 25-jarige influencer groeien in volgers en kort geleden heeft ze de 2 miljoen volgers aan weten te tikken. Netjes!

 

Alexa lanceerde haar Instagram als een bedrijf in 2014. “In die tijd zag ik het niet als een fulltime baan, ik dacht altijd dat het meer een bijbaantje zou zijn. Ik wist dat Instagram de manier was waarop ik geld kon verdienen”, vertelt Alexa. Ze begon met modellenwerk toen ze achttien was. Ze gebruikte de foto’s van verschillende shoots om de kwaliteit hoog te houden. Na verloop van tijd werd ze door veel mensen opgemerkt en bleef haar account groeien.

Door Instagram is ze nu al miljonair

Dat er veel geld is te verdienen met Instagram is wel duidelijk. Alexa is nu miljonair. “Ik verdiende mijn eerste één miljoen euro vlak voordat ik één miljoen volgers bereikte, dat voelde echt geweldig.” Naast het bezitten van miljoenen euro’s, beschikt Alexa ook over een huis met vier slaapkamers en een zwembad. Een droom voor vrijwel iedereen.

De 25-jarige Alexa Collins is wel ooit begonnen aan een studie aan een veelbelovende studie. Alexa besloot na haar middelbare school communicatie te gaan studeren aan de universiteit. Deze studie nam vier jaar in beslag. Ze besloot om na drie jaar een tussenjaar te nemen om vervolgens haar laatste jaar van de studie in te gaan. Uiteindelijk duurde het tussenjaar langer dan gedacht en heeft ze nooit haar studie afgerond.