Maak kennis met Lisa Moerman

Lisa Moerman is een schone dame die we te danken hebben aan onze zuiderburen. Toch ging ze voor het eerst uit de kleren voor de Nederlandse Playboy. In het dagelijks leven is de Love Island-deelneemster werkzaam als zorgkundige in een woonzorgcentrum. Ze vertelde zelf dat ze zelfverzekerder wordt van het schitteren in fotoshoots. Als we de foto’s bekijken, dan zouden we direct denken dat deze dame zéér zelfverzekerd is.

 

Je zou het – aan haar slanke lichaam te zien – niet verwachten, maar deze Love Island-deelneemster is niet echt sportief. Lisa Moerman zegt dat ze goede genen heeft en zelf niet of nauwelijks sport. Hier zullen toch veel mensen jaloers op zijn, want in shape is ze zeker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙻𝚒𝚜𝚊 🪶 (@lisa.moerman_)

Love Island-deelneemster gaat uit de kleren op Instagram

We zien regelmatig mooie en professioneel geschoten foto’s op haar Instagram-pagina verschijnen. Een aantal keer eerder ging deze dame al uit de kleren en nu was het weer raak. Zonder enige vorm van kledij besloot Lisa op de vloer te poseren met niets anders dan een krant in handen. Hoe simpel wil je het hebben, maar hoe prachtig staat ze er weer op. Ongeveer een maand geleden ging ze ook uit de kleren, maar dit keer bedekte de Love Island-deelneemster zichzelf met het deken van haar bed.

Zie hieronder de beste foto’s van het Instagram-account van Lisa:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙻𝚒𝚜𝚊 🪶 (@lisa.moerman_)