Voetbalster Alex Morgan steelt de show

Baby Horse, oftewel voetbalster Alex Morgan, begon op haar veertiende met clubvoetbal. Daarna speelde ze een korte tijd voor de club van haar high school. Maar na 67 wedstrijden te hebben gespeeld voor thuisland te hebben gespeeld, viel ze aan in de UEFA Women’s Champions League.

Alex Morgan maakt voor de tweede keer een tijdelijke transfer

Nu maakt de 31-jarige Alex Morgan een tijdelijke overstap naar de Engelse club Tottenham Hotspur. Zaterdag maakte de Engelse club de overstap van Alex Morgan bekend. Daarmee maakt ze voor de tweede keer een tijdelijke transfer naar een andere club. Eerder leende Orlando Pride haar uit aan de Franse club Olympique Lyon in 2017. Waarschijnlijk heeft Morgan de overstap gemaakt omdat de competities in de Verenigde Staten tijdelijk zijn stilgelegd.

Een van de beste voetbalsters ter wereld

De aanvalster heeft meer dan honderd interlands én doelpunten namens de Verenigde Staten op haar naam staan en was de eerste vrouw die door EA Sports op de cover van de FIFA-reeks werd gezet. Daarnaast werd ze twee keer wereldkampioen. Alex Morgan was al een geruime tijd niet te zien op het voetbalveld. Niet alleen vanwege de afgelaste wedstrijden, maar ook vanwege haar zwangerschap. Alex beviel in mei namelijk van haar dochter Charlie Elena.

Door de geboorte van Alex Morgan haar dochter is ze ongetwijfeld de knapste moeder van het vrouwenvoetbal. Op Instagram is ze vaak met volle trots te zien met haar dochter.

View this post on Instagram

Happy 4th of July! 💥

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Haar dansmoves liegen er niet om

Naast haar talenten als voetbalster, zit het ook wel goed met haar dansmoves. De Amerikaanse voetbalster had de WK-finale gewonnen. Vlak daarna dook een filmpje op waar de sterspeler haar vreugdedansje deed.

Morgan is daarmee niet de eerste knappe vrouwelijke voetballer die in Engeland te zien zal zijn. De Zwitserse Alisha Lehmann speelt in de premier league voor vrouwen van West Ham United.