Ben je er onderhand wel klaar mee om nog steeds zelf te stofzuigen en te dweilen? Dan is een robotstofzuiger de perfecte aankoop. Zo’n stofzuiger van de bekendste merken zoals Roomba kosten je al snel een rib uit je lijf, maar gelukkig zijn er ook alternatieven voor mensen met een budget. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze robotstofzuiger van het merk Medion?

Medion MD11400-robotstofzuiger

Met een intelligent gyro-navigatiesysteem, een gebruiksduur van maximaal 120 minuten per oplaadbeurt en een stofreservoir van 450 ml is deze MD11400-robotstofzuiger van alle gemakken voorzien. De prijs van dit handige apparaat ligt op slechts 119 euro per stuk, maar wees er snel bij want op = op. Sinds maandag 20 februari is het mogelijk om de robotstofzuiger op de kop te tikken bij de Aldi. Daarbij krijg je dan ook nog drie jaar garantie, waardoor je de komende jaren gegarandeerd van een schoon huis. Het apparaat werkt simpel en intuïtief via de geleverde afstandsbediening, het oplaadstation en de uitgebreide handleiding.

Zie ook: Robotstofzuiger ontsnapt uit winkel en begint de straten te stofzuigen

Zes mogelijkheden

Het apparaat heeft geen dweilfunctie en erop gericht om stof te zuigen op droge, rechte en gladde vloeren. Dankzij de ingebouwde sensoren weet de robotstofzuiger feilloos zijn doel te vinden. Je oefent hier ook zelf invloed op uit met behulp van de afstandsbediening. Verder beschikt het apparaat over zes verschillende mogelijkheden: automatisch, hoek schoonmaken, vrijlaten (stofzuiger bepaalt zelf wat er moet gebeuren), focussen op bepaald gebied, zigzaggen en terug naar het laadstation sturen. Voor meer informatie check je de website van de Aldi. Hieronder zie je nog wat extra foto’s van het apparaat:

robotstofzuiger