De carrière van Ton en Gerard Koopmans

De Gebroeders Ko bestaat uit twee broers (Ton en Gerard Koopmans, vandaar de naam) en een echt Nederlands feestduo. Voordat ze in de muziekwereld terechtkwamen, waren de broers werkzaam in de bouw. In 2002 was hun doorbraak met het nummer Ik heb een toeter op m’n waterscooter, waarna de broers meerdere hits scoorden. Het duo heeft inmiddels al vijf albums met velen bekende singles zoals Boten Anna, Schatje mag ik je foto en Helikopter. De Gebroeders Ko hebben een aantal verzamel cd’s uitgebracht en zijn te gast geweest in tal van televisieprogramma’s als At Nick, de wereld van K3, BZT Show, Jensen en het Grote Feest van Sinterklaas. Ook schreven de Gebroeders Ko alle liedjes voor Joris en Boris en Sinterklaas en het Raadsel. In 2015 traden de broers bij De Toppers op als gastartiest tijdens Toppers in Concert.

In 2004, 2005, 2007, 2008 en 2009 werden ze verkozen tot beste Party Act van Nederland. En in 2007 had het feestduo met meer dan 300 boekingen de meest geboekte feest act van het land. Verder hebben de broers in 2012 de award voor beste auteurs van Nederland ontvangen. Kort gezegd: ze hebben het goed voor elkaar!

Wat verdienen de Gebroeders Ko per optreden?

De twee broers kun je boeken voor grote evenementen op feestdagen zoals Koningsdag, maar ze staan ook open voor een gezellig huisfeestje. Het is de bedoeling dat je kiest uit een Tape act van 30 minuten waarbij zij al hun hits als de bliksem kunnen spelen. Per optreden verdienen de Gebroeders Ko zo’n dan 2.995 euro. Dat is niet niks!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GEBROEDERS KO (@gebroeders_ko)


Na dit te hebben gelezen, zitten we al weer helemaal in de carnaval vibes. Ga jij ook carnaval vieren, maar heb je nog geen idee wat je moet aantrekken? Lees over de beste carnavalsoutfits voor mannen.